מי מכיר מי יודע?

מי מכיר מי יודע?

מי מכיר את משפחת טייכר מקולומיאה ומזבלוטוב שבגליציה, משפחת שובר משם גם. מי שמע על משפחת יוסט וצוקרמן מהעיירות יאסלו וטרנובז'ג שתיהן מגליציה. אשמח לשמוע ועצות איך לחפש את קרובינו האבודים.

שורשים משפחתיים

מחפשת שורשי משפחותינו: טייכר, צוקרמן, שובר, גורנשטיין, יוסט מפולין ומאוקאינה. וכן- משפחת סידי ומשפחת אשר מאיזמיר שבתורכיה. חן חן למסייעים, לאה.

eliyhu

New member
טייכר

בפרדס חנה בשנות ה - 40 היתה משפחת טייכר , אבל עד כמה שזכור לי הם היו יוצאי גרמניה??? קפה טייכר ליד המחנה הצבאי הבריטי

משפחת טייכר

חן חן על הסיוע. משפחת טייכר שלנו נכחדה בשואה והלוואי ואלו היו קרובים. תודה שוב, לאה.

יש מרצה לקרימינולוגיה בשם

מאיר טייכר באוניברסיטת ת"א העוסק בעיקר בגמילה מהתמכרויות.יתכן שהוא יכול לעזור(לפי חושי הפולניים הוא מאותה תפוצה).

טייכר

איננו מכירים אותו. למעשה משפחת טייכר שאנו יודעים עליה הושמדה בשואה. האם אתה מכיר אותו דני? תודה על תשומת הלב! לאה משפחות: צוקרמן, טייכר, גורנשטיין, שובר, יוסט, אשר וסידי.

שרי סילבר

Active member
משפחת אשר לא יודעת על איזמיר, משפחת אשר שאני חוקרת היא מימבול, בולגריה. הם עברו לאדירנה (אנדרנופול) בטורקיה, והסבא רבא שלי, אברהם אשר, נפטר שם. הסבתא רבא וילדיה עלו כולם לישראל, והתיישבו בתל-אביב בשנותיה הראשונות.

משפחת אשר מאיזמיר

ערב טוב שרי, סבא רבה שלי מצד אימי שמו היה יוסף אשר. מאין מוצאו אינני יודעת. איש אמיד מאוד.בעל חנויות שעסק ביבוא וביצוא של בדים וחומרי סידקית. בבעלותו היו בתי כלבו ומחסנים גדולים. הוא מת במלחמת העולם הראשונה. אשתו אסתר אשר 0בת דודתו) הם הורי סבתי. סבתי וסבי עלו ארצה עם אימי ואחיה בסוף שנות השלושים. פרטים על יוסף אשר אחיו ואחיותיו צאצאיו ואבותיו חסרים ללנו. אם מצטלב לך משהוא אשמח לדעת. תודה מראש! לאה טייכר משפחות אשר, סידי, יוסט, צוקרמן, גורנשטיין, טייכר, שובר.

שרה המל

New member
בקיבוץ יבנה יש משפחת אשר

ומוצאה מהולנד. היו שני אחים: יצחק אשר (שהיה מורה שלי), ואחיו (שכחתי כרגע את שמו). אפשר לברר פרטים - אם רוצים. שרה

יעלאיזנ

New member
גם אני מכירה אשר מהולנד

אולי זו אותה משפחה. נדמה לי ששמו של האשר שאני מכירה (מחותן של בן דוד שלי) הוא אשר אשר. הם גרים ברמת-חן. אני יכולה לברר פרטים מדויקים יותר אם אתבקש.

משפחת אשר

ערב טוב, משפחת אשר שלנו היא מאיזמיר שבתורכיה. אם השורשים משם יתכן מאוד! חלק ממגורשי ספרד הרי נדדו לשם! אנא בררי מה ניתן לדעת מהם. ו...תודה מראש! לאה.

יעלאיזנ

New member
ממה שנודע לי בינתיים

משפחת אשר שאני מכירה הם מדורי דורות בהולנד. אם יוודעו לי פרטים נוספים אחרים אודיע לך.

שרי סילבר

Active member
משפחת אשר לצערי, לאה, השמות והפרטים הללו לא מוכרים. כמו שהזכרתי, בשלב הזה לא ידוע לי על שום קישור לאיזמיר, אבל זה לא שולל שיש קשר אי שם בין המשפחות. אז מי יודע, אולי בהמשך. לצערי כרגע יש לי מעט מאד מידע אודות משפחת אשר, אבל קיבלתי טלפון של מישהי שקשורה אל נציגים של משפחת אשר, הקשורים למשפחת סבתי. נראה מה אפשר "לחלוב" מהם.

ברק 188

New member
אשר- מרמת השרון,מוצא מעירק.

ולו 5 בנים 3 מהם חברים שלי ,צריכה מידע יש באפשרותי לברר.

משפחת אשר מעירק

אלפי תודות, אם תוכל לברר ולא יקשה עליך אשמח מאוד. שבת שלום ותודה מראש. לאה.

ברק 188

New member
ללאה,בהקשר למשפחת אשר-מעירק

דיברתי עם אחד הבנים הוא לא "בעסקי האינטרנט" כך שלתת מידע הוא מוכן רק ישירות בטלפון, שולח לך במסר אישי את מספר הטלפון שלו.

Melitz

New member
טייכר - Teicher מקולומיאה - Kolomea נסי ב- RootsWeb.com Judi Birnberg מקליפורניה הכניסה לשם את הנתונים הבאים: Teicher 1905 1943 Kolomea יש שם גם כתובת האי-מייל של הכותבת מקווה שעזרתי במשהו

משפחת טייכר

שלום למליץ, ג'ודי ברימברג המון פעמים קבלה מאיתנו אי מייל ואינה עונה.... ראיתי את שמה וכתובתה באתר jewishgen.org מה עושים עוד? תודה על תשומת הלב! לאה.

למעלה