מי מכיר, מי יודע .....?

Alchemy

New member
מי מכיר, מי יודע .....?

אני סוגר עכשיו שנה עם רשיון על הצעצוע שנקרא 50 סמ"ק, ואני מעוניין לעשות רשיון ל-500. 1. מי מכיר מורה טוב וזול באיזור חיפה??? חשוב שיהיה טוב, אני אשמח אם גם זול . 2. שמעתי שבגלל שיש לי רשיון ל-50 אז המינימום שיעורים שאני צריך הוא פחות מ-15 , האם נכון ? כמה שיעורים אני צריך? 3. חשבתי ללמוד על XT350 שאני יודע שיש שמלמדים עליו כי זה הכיוון גם לאופנוע אח"כ, האם מומלץ??

gesus

New member
שמע משהו אלכימיה../images/Emo54.gif

בתור תושב ארעי בחיפה כבר הספקתי להבין שאין גאווה גדולה בזה שאתה גר בחיפה. אל תצפה שאנשים יזנקו לענות לך.אולי הם ישלחו לך מסרים אישיים

"אופנועי רוממה"

ליד תחנת רכבת בת גלים. נחמד. לא הכי זול, נראה לי. מכים סיימנו..מזמן..שהיינו צעירים.

LeCagot

New member
מנסיון שלי - שלום ניר.

מורה מעולה. הוא נמצא במגרש חניה ליד מרכזית המפרץ. נדמה לי ששם הבי"ס שלו הוא נתיב 2000 או משהוא כזה

../images/Emo45.gif לשלום ניר....

למדתי אצלו עבור רשיון ל"כבד". איש מאוד נחמד... אבל: 1. הוא רוכב בשיעורים עם וספה, בלי ציוד מגן ראוי לשמו (קסדת חצי), ומדבר בטלפון בזמן נסיעה (אמנם באופ חוקי - אבל איזו דוגמא זו?) 2. הוא לא מרשה לעבור 5000 סל"ד באופנוע (Diversion) ... 3. יש לו דעה נגד התכנים המועברים ב"אופנוען מאומן"... (תכנים מצילי חיים, לדעתי) חוץ מזה - נעים, נחמד, לא מעיק.

Alchemy

New member
טוב, מתגבשת החלטה

מאחר ול"אופנועי רוממה" אני לא חוזר, אני כנראה אתן צ'אנס לשלום ניר. מקווה שיהיה טוב. אני צריך רק 8 שיעורים , נכון ??

למעלה