מי מכיר? מי יודע? פסל בעבודה,סוף סוף הגעתי לעבוד עליו קצת! מי מזהה את הפסל,היצירה,והנושא?
ה הליויתן New member 22/10/02 #1 מי מכיר? מי יודע? פסל בעבודה,סוף סוף הגעתי לעבוד עליו קצת! מי מזהה את הפסל,היצירה,והנושא?
נ ניקול מחיפה New member 23/10/02 #3 ליויתן ..זה ליןיתן? טוב מבלבל קצת זה גם מזכיר את נושא הפורנוגרפיה בפסליך לא בטוחה אבל זה בכל זאת מזכיר איבר נשי.. ואולי זה ממש לא זה וזה קשור למבול שאתה עומד להתחיל בו רק שזה נראה גדול ומעניין כמו קסם איך שהאבן הגולמית תהפוך איתך תכף לפסל כל הכבוד
ליויתן ..זה ליןיתן? טוב מבלבל קצת זה גם מזכיר את נושא הפורנוגרפיה בפסליך לא בטוחה אבל זה בכל זאת מזכיר איבר נשי.. ואולי זה ממש לא זה וזה קשור למבול שאתה עומד להתחיל בו רק שזה נראה גדול ומעניין כמו קסם איך שהאבן הגולמית תהפוך איתך תכף לפסל כל הכבוד
ה הליויתן New member 23/10/02 #4 איך התקדמתי ב5 שעות נטו של../images/Emo9.gif דפיקות ושפשופים הפסל מוצב נמוך מאד,אז הגב שלי שבור,אבל נראה לי שהתקדמתי המון!
איך התקדמתי ב5 שעות נטו של../images/Emo9.gif דפיקות ושפשופים הפסל מוצב נמוך מאד,אז הגב שלי שבור,אבל נראה לי שהתקדמתי המון!
M moti80 New member 24/10/02 #6 תזהר עם כל הדפיקות ושפשופים האלו! עוד בסוף, בסוף יצא לך פסל!!!! (יפה...)
ס סיגי האחת New member 23/10/02 #5 ../images/Emo39.gif../images/Emo153.gifזה זה../images/Emo13.gif יפה מתי תשלים את העבודה
ה הליויתן New member 24/10/02 #7 כשהפסל תגמור!../images/Emo22.gif../images/Emo3.gif קשה לי להעריך זמנים זה תלוי בעיקר כמה זמן פנוי יש לי (ולרוב אין לי זמן בכלל)
כשהפסל תגמור!../images/Emo22.gif../images/Emo3.gif קשה לי להעריך זמנים זה תלוי בעיקר כמה זמן פנוי יש לי (ולרוב אין לי זמן בכלל)
ד דקרן אדום New member 4/11/02 #12 אוקיף ג´ורג´יה כנראה חשבה כמוך.... עיין בציורי המים הנפלאים שלה ותרגיש בבית... אמריקה-1887