מי מכיר מי יודע? מחמר - פשטידה מרוקאית. אם משהו אכל או הכין אשמח לקבל חוות דעת.
T TJ New member 24/3/14 #1 מי מכיר מי יודע? מחמר - פשטידה מרוקאית. אם משהו אכל או הכין אשמח לקבל חוות דעת.
מ מיקאלה1 New member 24/3/14 #5 אז ככה רשום לי פירה (לא יודעת נראה לי 4 -6 תפוחי אדמה להוסיף לזה קופסא של גזר עם אפונה ביצים קשות קוביות - 2 4 ביצים רגילות פטרוזיליה קצוצה א. מרק עוף פלפל שחור ומלח
אז ככה רשום לי פירה (לא יודעת נראה לי 4 -6 תפוחי אדמה להוסיף לזה קופסא של גזר עם אפונה ביצים קשות קוביות - 2 4 ביצים רגילות פטרוזיליה קצוצה א. מרק עוף פלפל שחור ומלח
T TJ New member 24/3/14 #6 דומה. יש הבדל בתיבול המתכון שלך הוא לפשטידה "פולנית". במתכון שלי יש גם כורכום וגם כמון. אני מעדיף תערובת גזר אפונה מהמוקפאים. המרקם שלהם מוצק יותר. מוצע גם לאפות בקערת פיירקס כך שמתקבל חצי כדור או אפילו בתבנית סיליקון. שבה אופים עוגה עם חור באמצע.
דומה. יש הבדל בתיבול המתכון שלך הוא לפשטידה "פולנית". במתכון שלי יש גם כורכום וגם כמון. אני מעדיף תערובת גזר אפונה מהמוקפאים. המרקם שלהם מוצק יותר. מוצע גם לאפות בקערת פיירקס כך שמתקבל חצי כדור או אפילו בתבנית סיליקון. שבה אופים עוגה עם חור באמצע.
מ מיקאלה1 New member 24/3/14 #7 נכון בתבנית פיירקס לגבי כורכום וכמון נשמע מעולה, אצלי זה רשום בעיפרון ויכול להיות שנמחק קצת. אני אשאל אותה. לגבי סנפרוסט מעולה יותר בריא משימורים. תהנו מהפשטידה קלה להכנה וטעימה.
נכון בתבנית פיירקס לגבי כורכום וכמון נשמע מעולה, אצלי זה רשום בעיפרון ויכול להיות שנמחק קצת. אני אשאל אותה. לגבי סנפרוסט מעולה יותר בריא משימורים. תהנו מהפשטידה קלה להכנה וטעימה.
א אודרי11 New member 24/3/14 #10 בחיי...סלט מיונז אין מצב שאני אשים באוכל כמון וכורכום, בטח לא ביחד ובטח לא בכל מאכל ...אלה שני תבלינים שמשום מה נדחפים לכל תבשיל, ומטשטשים לגמרי את הטעם של חומרי הגלם.
בחיי...סלט מיונז אין מצב שאני אשים באוכל כמון וכורכום, בטח לא ביחד ובטח לא בכל מאכל ...אלה שני תבלינים שמשום מה נדחפים לכל תבשיל, ומטשטשים לגמרי את הטעם של חומרי הגלם.
ט טוסקנינה New member 24/3/14 #11 ואני בכלל אלרגית לכורכום - אחרי אכילת מאכל מתובל בכורכום (או קארי) ישר לבית חולים
מ מיקאלה1 New member 24/3/14 #17 אויי ואבוי טוסקנינה מפחיד, אני אלרגית לטונה, הגעתי למיון יום אחד. כורכום שמה בכל תבשיל כי אומרים שזה בריא.
אויי ואבוי טוסקנינה מפחיד, אני אלרגית לטונה, הגעתי למיון יום אחד. כורכום שמה בכל תבשיל כי אומרים שזה בריא.
ט טוסקנינה New member 24/3/14 #22 אני נזהרת, אבל קרה לי שטעיתי, לא בדקתי את הרכב התבלינים והגעתי לטיפול רפואי...
T TJ New member 24/3/14 #13 במקום בו אני עומד אינני לבד מאחורי ניצבים מאות אלפי בני העדה המרוקאית ואת עלבונם אני תובע
א אודרי11 New member 24/3/14 #14 זה בסדר... גם אני לא נעלבת כשאומרים על גפילטע פיש ורגל קרושה...איכסה.
T TJ New member 24/3/14 #15 אוקיי. את פולניה מקסימום תעמדי בפינה בחושך אבל אצל המרוקאים זו אופרה [בעצם מימונה] אחרת. לא כדאי להעליב אותם.
אוקיי. את פולניה מקסימום תעמדי בפינה בחושך אבל אצל המרוקאים זו אופרה [בעצם מימונה] אחרת. לא כדאי להעליב אותם.