מי מכיר, מי יודע

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מי מכיר, מי יודע

A GROUP PICTURE OF ALL MEMBERS OF KIBBUTZ GEVA A GROUP PICTURE OF THE TEACHERS & THE STUDENTS הצלם : קלוגר זולטן...... 18.12.46 מאוסף הצילומים הלאומי...

magy

New member
למחוק את הביטוי

A GROUP PICTURE OF ALL MEMBERS OF KIBBUTZ GEVA ולהוסיף אותו לתמונה הבאה....

magy

New member
הצילום...

A GROUP PICTURE OF ALL MEMBERS OF KIBBUTZ GEVA PHOTOGRAPHED ON THE 25TH ANNIVERSARY OF THE SETTLEMENT. 18/12/1946 תאריך: KLUGER ZOLTAN צלם:

סנוני

New member
הסתכל באלבום

ותראה איך אמך נראתה כשהיתה צעירה ויפה ויפההההההההההההה וילדי נדים לי בעצב לא מאמינים

שמת לב מגי ?../images/Emo166.gif../images/Emo166.gif

לכמה אנשים עשית כאן " אאוטינג " ? לכל אנשי קיבוץ גבע , לדורותיהם ... איך, שאת לא לומדת כלום !

magy

New member
וברדיו , זה לא אאוטינג ?

אתה יודע כמה אנשים שומעים את התכנית ברדיו? אני לא נקבתי בשמות משפחה כפי ששמעתי ברדיו...... כתבתי רק, אבא של שקדי.......שזה גם כינוי....... גם לא כתבתי את שם הישוב..... ובכלל, טרה הביא תמונות כבר לפני ,,,,,,המון זמן......עם שמות מלאים.....בהסכמת שקדי........... שאחפש עבורך????????

magy

New member
אז יש לנו, סוף סוף , חילוק דעת

בנושא... נשאל את הנער לכשיגיע לכאן......מה דעתו........ שחצי מדינה שמעה.......ופה אסור לכתוב על תכנית נוסטלגית...... בלי שם משפחה

הריני מכריז בזאת !../images/Emo163.gif../images/Emo163.gif../images/Emo104.gif

כל תמונה שצולמה, מלפני קום המדינה . ( תאריך גמיש ) לא אאוטינג !!! בן בן, מכריז על שלום בית ! אין חילוקי דיעות, ביננו, מגי.

magy

New member
תרשה לי להשתמש במשפט של

מישהו אחר...............בן בן יקר שלי......... "כבר אמרתי לך היום שאני אוהבת אותך?" אז אמרתי..........

היום, עוד לא, מגי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אבל, גם אני עוד לא אמרתי. בואי, מאמי , חיבוקי בוקי.
עם קפיצה ?

אורניהו

New member
../images/Emo3.gif ואחרי כל החיבוקים האלה,והפו..

והפוצי מוצי,אולי באמת תז.... שניכם.

למה אתה חושב אורני ?../images/Emo4.gif

שנספר לך את כל הסודות שלנו ? אגב, רעיון לא רע.

טרה10

New member
מה הפחד. מאאוטינג. מה אנחנו עברייני

צאוורון. או שאין לנו אופי או אזרחות ואנו מסתתרים מהחוק או מהאקסית או האקס. מה לא שילמנו מזונות..למישהו. או שיש לנו ילד לא חוקי..? הרי יש בארץ עשרות אלפים אנשים שאינם מתביישים במה שהם עושים. אז מה יש כאן להסתיר.!?

magy

New member
הייתי בשיחה....ולא שמתי לב

שלחו אותנו להזדיין????. אורני???????? בן בן ואנוכי, ידידים טובים .......ממש כמו שכתוב בספרים..... ידידות וירטואלית בעיקרה.........ואם צריך משהו ממשי.....הוא מיד קופץ לעזור...... איך כמוהו.....להושיד יד בזמן ובמקום הנכון....... אחד האנשים היותר מוערכים עליי ........וג´נטלמן כמו בסרטים...... לכן, אני מתה עליו.............

למעלה