מי מכיר מי יודע

מי מכיר מי יודע

אני מחפש את הסיפור - קטע - ציטטה מתוך יוסל ברנשטיין על החזייה והטלית קטן התלויים על חבל במאה שערים האם מישהו יודע אם זה נמצא במאמרים - או אולי יש למי מכם חן - חן - ותודה יורם

סיפור נפלא, אבל לא מתאים למספר הסיפורים שבך

אי אפשר לספרו במאה שערים, בעושה כך במהלך טיול םשם, חוטא לסיפור. סיפור שבו הכל זה מטאפורה. סיפור כמה שהוא קצר, הוא 2000 שנים שצריך רגש להבין בכדי להתחיל לעבוד עליו. אי אפשר גם לספרו מתוך לימוד של מילים , את בירשטיין צריך לקרוא, את כל ספריו, בכדי להתחיל לעשות סיפור אחד שלו נכון. בברכה

לא מצליח להבין

מהיכן אתה לוקח את הרשות להגיד מה נכון ומה לא מדהים אותי אגב ומי אמר לך שאני רוצה לספרו? אולי אני רוצה לתת אותו למישהו אולי סתם אוהב אותו ואולי - אולי - אולי ובכל זאת כל שרציתי לעשות איתו זה להעביר למישהו שדברנו על הסקסיות שבכביסה תלויה או מקופלת - נזכרתי בקטע ושאלתי אם היא מכירה - היא לא אמרתי שאשיג לה - מבין!!!!!!!???? ובינדי כמו תמיד תודה תבורכי מנשים (וגם מגברים). יורם.

למה אני לוקח את רשות

לומר לאדם שרואה בסיפוראת "הסקסיות שבכביסה המקופלת," שזה זה סך הכל...? בינדי נתנה לך סכין לחתוך את ירך חברתה בברכה

בינדי

New member
יש לי את הספר. רוצה שאשלח בפקס? ../images/Emo197.gif../images/Emo68.gif

תשלח את המספר במסר או שתתקשר. (אין לי כח להקליד אותו..)

תמונה במילים - יוסלה בירשטיין

מדוע להעביר את הסיפור השירי [או השיר הסיפורי] בפקס, אדרבא יקראו כולם ויישפטו, איש בדרכו - מתי? ואיך? ולמה? הוא מתאים למספרי סיפורים.[בצער אני מצמצם את השורות, כדי שיכנס בקלות ל"תגובה"] תמונה במילים טלית-קטן לייבוש על חבל גבוה וממול על חבל באותו גובה חזייה מתחרה בחצר מוקפת בתי אונגארן, מאה שערים, ירושלים. מעשה-אהבה בשיתוף כל ארבע הציציות של הטלית-קטן ומעל נושבת רוח ירושלמית. תחילה בעדינות, נגיעות קלות, דגדוג פה ושם. אחר-כך, הציציות,קפיצות נועזות לעבר החזייה דקירות, ריקוד בליטופים, גוף צמוד אל גוף. והחזייה, אף היא, מתרפקת, מתענגת. וכל זה לעיני תושבי המקום, גברים עבדקנים, פאות נוכריות כבדות על ראשי הנשים. טף. חיזיון? ביזיון! אירוטיקה גלויה ללא בושה. לאחר מעשה-האהבה הזה לא תולים עוד בחוצות מאה-שערים מול טלית-קטן, חזייה מכל צורה שהיא. אי-אפשר לסמוך על הרוח בירושלים.

מקסים- סיפור אהבה יכול להתרחש בין

כל יצורי ותוצרי העולם כולל חזיות וציציות - יופי אהבתי ותודה

תרגיל בכתיבה אסוציאטיבית

ר ו ח ל ' ה !!!

למעלה