מי מכיר/יודע - קסדת HJC

מי מכיר/יודע - קסדת HJC

למישהו יש בכאן יש נסיון עם קסדת HJC Symax ? איפה קונים, מחיר, רשמים/חוויות, הכל מתקבל בברכה. ולמתענינים, מצ"ב קישור בנושא.

mad dog 3

New member
היה לי העונג

יצא לי להשתמש בשני קסדות מהתוצרת הנ"ל בחו"ל קניתי קסדת שטח מעולה של החברה (לא זוכר דגם),הקסדה לכשעצמה עשתה עבודה מעולה, השתמשתי איתה באופן אינטנסיבי תקופה ארוכה מאוד. חביתי נפילות מרובות-ללא נזק, שטיפות מרובות-ללא נזק וגם החלקים שבדרך כלל מתבלים\נשברים (סנפיר,כונסים...)נשארו שלמים. נכון,יש קסדות טובות ממנה בשטח (אקסו,שוואי...),אולם במחיר שלה זו קנייה טובה מאוד לעניות דעתי. בארץ קניתי את הדגם הנפתח מאותה החברה,שמונה חודשים לערך...הקסדה עדיין חדשה,שימוש אינטנסיבי יומיומי,מספר שעות ביום וגם מספר נפילות... הרבה חברים בתחום ששאלתי אמרו לי לגבי הקסדה כי "הקסדה היא מעולה,חומר טוב,משקל,גימור,משקף,ריפודים פריקים....אולם,המנגנון (בדגם הנפתח) הוא עדין ולאורך זמן הריפודים מתפרקים". מאחר ואני לא אוהב לשלם כסף עבור "מותגים"-לא תמיד מה שהכי יקר הוא הכי טוב, רכשתי הקסדה.כאמור...חלפו שמונה חודשים והקסדה עדיין חדשה. גם במקרה קסדות הכביש ישנן קסדות טובות יותר, אולם היחס-מחיר\מוצר...שווה. עד כמה שידוע לי,אופנועית מייבאת את הקסדות לארץ, פנה לליאורה...תתרשם...ותעשה את השיקול.

עזרה בבחירת קסדה למשה

לפניי שאתה בודק HJC הייתי ממליץ לראות עוד דברים יש בשוק קסדות ארופאיות ולא קוראניות, במחירים דומים כמו AGV, פרימייר שואי זולות(נחמדות לא כל כך מצדיקות את המחיר)ביאפה וכ´ו. יש קסדות מחומרים מורכבים ולא פלסטיק(פוליקרבנט) כמו כן תבדוק מחירים ורמות גימור החרגול נתן רשימת חנויות לפניי כמה ימים תבדוק שם. בהצלחה המבין.....

nirz

New member
השותפה לחיים חובשת אחת כזו

לכביש,ועד כה מלאה תשבוחות (לציין שבעברה שואי כך שיש למה להשוות...)

tooli

New member
כנ"ל קסדה טובה ואפילו הצילה את

ראשו של החתול

מישהו מהעונים המכובדים יהיה מוכן

אולי לסכם את התרשמותו מגדם מסויים? התרשמות כללית? יתרונות? חסרונות? מחיר? השוואה לקסדות אחרות? מספר שנים בשימוש? כבר עיבדתי את ביקורת הציוד שרשמו: TheFinalCut - מעיל משולב קיץ חורף. Gessi - קסדות כביש ביניהן HJC מדגם AC10 איזי - מעילי ברוש לקיץ. אפיץ אותם ברבים לאחר שהם יאשרו אותן (ויענו בתקווה לכמה קושיות נוספות). להת´
מיץ פטל

למעלה