מי מכיר חנות של LG?

Nיכל10

New member
מי מכיר חנות של LG?

יש לי מחשב נייד LG דגם E500, ואני רוצה לקנות לו עוד סוללה, שיהיה לי רזרבה. חיפשתי בחנויות בכל הארץ (לא נדדתי, כולה הרמתי טלפונים) ובכל החנויות באינטרנט ולא מצאתי. מישהו יודע/ת איפה מוכרים מוצרי LG ליחידים? (הבעיה היא שאת המחשב קניתי דרך העבודה שלי, והחנות הזאת לא מספקת ליחידים).

kobi 23

New member
לא חושב שיש חנות ספציפית לLG

אבל אתה יכול לברר עם היבואנים של LG- ח"י אלק'.

kobi 23

New member
סליחה , טעות שלי

אני לא מקפיד על קריאת החתימות. בכל מקרה , עשיתי חיפוש קצר בזאפ , ובאמת שלא מצאתי שם ציוד נלווה למחשבי LG. כנראה שהאופציה היחידה היא לברר עם היבואן. אבל שתדעי מראש , סוללה זה עסק לא זול

kobi 23

New member
מצאתי לך כמה פה

http://www.sollan.co.il/catPageSub.asp?CategoryID=555 אבל תבדקי בכל מקרה עם היבואן

Nיכל10

New member
שוב תודה

את השאלה כתבתי לאחר שגם אני חיפשתי בכל האתרים של הקניות, ולא מצאתי. וכמובן גם דרך הזאפ. אנסה להרים טלפון לקבוצת ח.י., כי באתר שלהם אין סוללות. בקשר למחיר, אני לא חושבת שזה משהו כזה בשמים. זו קניה חד פעמית למחשב של 500 ש"ח פלוס מינוס. לא כ"כ נורא. הורס אותי הקטע שאני לא יכולה להשתמש במחשב יותר משעתיים וחצי בלי לחבר לחשמל. תודה בכולופן על היעוץ. ובקשר לשם, זה פ'סדר. סתם נהניתי מהטעות..

ali052

New member
../images/Emo41.gifשימו לב../images/Emo70.gif היבואן של LG הוא....

דוד שלי
ח.י. אלקטרוניקה בע''מ אממ לא בדיוק דוד שלי = קרוב משפחה.... [וזה הסיבה שהתמונה שלו נמצאת בכרטיס האישי שלו....]
הבעייה היא שאין לו זמן לינשום...... אנסה לעזור לך....Nיכל10 אלי.

למעלה