מי מכיר זינגר ?

קיפקף

New member
מי מכיר זינגר ?

מקום שאפשר לפי מספר סידורי של המכונה לדעת עליה פרטים יהיה אידאלי אבל אסתפק גם במקום עם הרבה תמונות שדרכם אפשר לזהות את הדגם תבורכו

קיפקף

New member
מנצל"ש עצמי

שוק בחיפה בעיר ביום שבת בסגנון שוק הפישפשים - חביב ביותר ואפשר למצוא מציאות (למי שבאזור) הכל מכל - ולדעתי זאת התחלה מצויינת (בהשוואה לSWAPMEETS של ארה"ב)

קיפקף

New member
מתחנת אגד חיפה לכיוון הצ'ק פוסט - בעיר התחתית מהכביש הזה רואים רחוב קיבוץ גלויות בעיר התחתית זה לא משהו מסודר אז לא יודע שעות אבל עברתי בסביבות 12 וכבר היו הרבה אנשים/מוכרים

b_noga

New member
אתה מתכוון לזה שמתקיים במגרש

חנייה? הייתי פעם בשבת, זה ניראה כמו גרז' סל והרוב ג'אנק אבל בטוח יש מציאות, אבא שלי קנה כלי עבודה ישנים...

broadaxe

New member
השוק בחיפה

הוא שוק פשפשים אמיתי, דהיינו המון זבל, יד 10,3,2... היום העיקרי שלו הוא ראשון, אבל מאז שהמאעכרים התחילו להקדים יותר ויותר כדי "לתפוס מקום" הוא גלש אחורה עד צהרי שבת. מרבית הסחורה נמכרת ביום ראשון בבוקר מוקדם. נמצא במגרש החניה ומסביבו, ברח' שיבת ציון בין המסגד המרכזי לשוק הסיטונאי, ליד "שוק הרוכלים" הישן שנהרס לטובת הרחבת הכביש הראשי ונותר ממנו רק השער ושתי חנויות. השוק מומלץ רק למי שלא נרתע מהחוויה המפוקפקת של מקום מזרח-תיכוני אותנטי, לא תיירותי בעליל (= מטונף ומסריח). צפוף מאד, להיזהר מכייסים.

קיפקף

New member
סליחה על המונולוג

אבל מצאתי את זה: http://www.ismacs.net/singer/home.html רק שהמספר הסידורי שאני מחפש מתחיל באות "C" ואין שם ... מי שיודע פרטים - תודה !

למעלה