מי מכיר,, ומי יודע,,,

מי מכיר,, ומי יודע,,,

איכות הריהוט באיקאה??? ראיתי מדהימה לילדה שלי,, האם שווה ????

שווה... לכל נפש...

אני וכמה מחבריי הטובים ביותר קנינו דברים רבים באיקאה, כולל ריהוט. לא הם ולא אני התאכזבו עד היום. יש שם דברים יפים וטובים במחירים ממש זולים. אני ממליץ לעשות "סיור"... ואל תשכחי לעצור במסעדה לשתות קפה ב-5 ש"ח... חחחחחחחחחחחחחח... ה"גארנד טור" יכול לקחת מספר שעות... בהצלחה !!!

חחחחחח,,,,,,פנטה

"גרנד טור"????? גדוללל,,,! אם כך אז בתי תזכה לקבל מיטה כזאת שעולים עם סולם ויורדים במגלשה.... חמוד לא?

נשית~37

New member
הדגם הזה

של המיטה לפי התיאור שלך שייך לחברת FLEXA שמשווקת ע"י אייקיאה וזה עשוי מעץ מלא....(יש לנו כזה בבית) והוא מצויין. קנייה נעימה.

נשיתי,,,, תגידי,,

בן/בת כמה הילד,, הילדה שלי בת 3 היא לא קטנה,, המיטה נראית לי מעט גבוהה,, לא?

נשית~37

New member
את ה"גרנד טור"

תעשי באמצע השבוע...כך יהיה לך זמן לבירורים. בכל אופן, הייחודיות של חברת FLEXA היא בכך שאת בונה את החדר שאת רוצה...גובה המיטה נתון לשינוי, כמו גם האביזרים הנילווים. יש להם קטלוג ובו כל האינפורמציה....עם עזרה של מוכר טוב אפשר לבנות חדר מקסים. העסק לא כל כך זול, אבל שווה.

נעמי 1

New member
שולינקה... תעשי גם סיור...

באיי די דיזיין... מול הקניון ברמת גן... יש קומפלקס שלם של חנויות רהיטים... שווה לנסות גם שם. אגב, לא תמיד יש את כל הדברים באיקאה. נעמי

איקאה

המחירים זולים משמעותית מהרשתות האחרות דבר שיקל עליך אחר כך ל"התחדש" על ריהוט יקר קשה לוותר וריהוט של איקאה ניתן "לרענן" לעיתים תכופות יותר בתכלס הריהוט סביר + ו...תתחדשי

giulietta

New member
בוקר טוב חברים!!!!

מכל ההודעות הבוקר, מתחברת בקלות להודעה הזאת...מענין למה חחחחחח ובכן- איקאה, יש ויש. צריך לברור היטב , גם בחנות עצמה יש איכויות שונות. הקניות שעשינו שם (פריטי השלמה לחדר משפחה , עבודה וילדים) הם מצוינים. בחלק מהמקרים צבענו בלקה שקופה לשפר את המראה ולהאריך את חיי הרהיט. פלקסה- כל מיטות הילדים (וחלק משולחנות הכתיבה והשידות) הם של החברה הזאת. הם טובים גם בגלל האיכות, גם בגלל המודולריות וגם בגלל שהצבע הטבעי שלהם מאפשר לחדר "לגדול" עם הילד. זה בקלות , עם מצעים ושטיחים אחרים, הופך מחדר של ילד לחדר של נער ומחדר של בן לחדר של בת. פשוט גמישות נפלאה. יאאאאאא מזמן לא הייתי באיקאה...צריך ללכת לראות מה חדש, לא? בוקר טוב לכולם

למעלה