מי מכיר את IB SOLUTIONS ???

alonrh

New member
מי מכיר את IB SOLUTIONS ???

היו אצלנו ברדיו והציגו בפנינו תוכנת שידור.... ראיתי את אלוהים על מסך מחשב כל מה ש MEGATON ו JS11 חושבות שהן מסוגלות לעשות היא עושה ובקלות. חוץ ממסז וכוס קפה התוכנה הזאת עושה הכל למי שמבין (טכנאי שידור) זו אורגזמה ולחשוב שאלה 2 טכנאים יוצאי רדיוס שחשבו על זה מסתבר שרק אנחנו הטכנאים מסוגלים באמת לחשוב על פתרונות יצירתיים ולא מתכנתים שחושבים שהם יוצרים תוכנה וילמדו אותנו איך לעבוד כל הכבוד ל IB SOULTIONS נשאר רק הקטע של המחיר 3000 $ לעמדה...... ולשכנע את הבעלים לקנות את הפתרון המושלם הזה נמאס לי שאומרים לי לבנות מגדלים עם כפית תנו את הכלים הנכונים.

alonrh

New member
הנה קבלו

- IB Exion www.ibroadcast.co.il/addons/exion.pdf - IB TraffiX http://www.ibroadcast.co.il/addons/traffix.pdf - IB Server http://www.ibroadcast.co.il/addons/server.pdf

קראתי את הפרוספקטים...

ו... התיאור שלך: "ראיתי את אלוהים על מסך מחשב" - לא רחוק מהמציאות. ואת זה אומר אדם מאמין.
יש ארבע שאלות העומדות על הפרק: א. האם תוכנה שכזאת תתאים לשדרן הפשוט? האם השדרן הפשוט יוכל להתמודד עם מספר נגנים ומספר ערוצים הפועלים במקביל ושאר האופציות שיש לתוכנת השידור של IB? ב. האם שווה לשלם כפול מהמגטון ומה- JS11 בשביל התוכנה הזאת, טובה ככל שהיא תהיה? ג. מישהו בדק את היציבות של התוכנה...? רבים מאיתנו מכירים את היציבות של המגהטון. חבל שמקרה מגהטון יחזור שנית. ד. האם תחנות רדיו קטנות באמת זקוקות לכזה מלאך-רדיופוני...? אולי כדאי שהתחנות הקטנות ישארו עם המגהטון/JS11 עוד כמה שנים. עד שאולי תוכנות אוטומציה טובות יותר יתורגמו לעברית הישר מחו"ל. אין ספק שהתוכנה נראית מבטיחה, מבעד לפרוספקט ומבעד למילים הטובות ששמעתי עליה, ממקורות טכניים. יש שם מספר אופציות חדשניות ש- וואלה. איך לא חשבו על זה קודם? תוכנת מסרים מידיים Bulit-In ב- Server של התוכנה, שמסוגלת להעביר מסרים בין כל המחשבים בעלי עמדות ה- IB. כך שהטכנאי והמנהל יוכלו להודיע לשדרן משהו בשידור חי, כמו למשל: עדכוני פרסום. מצד שני, "כל עמדה"... כל עמדה עולה 3000$... אני לא יודע. התוכנה מוציאה את העיניים ממקומן, אבל גם את הכסף מהארנקים.

alonrh

New member
וכמה לדעתך עולה עמדת JS 11??????

2500 $ זה לא בשמיים

למעלה