מי מכיר את להקת proto-kaw ?

RamiSun

New member
אחלה להקה.

מדובר למעשה לפי מיטב הבנתי בכל מיני דמואים של להקת קנזס ...לפני שהיא הוקמה למעשה... חש להם אלבום מעולה, שמזכיר מאוד את קנזס של 2 האלבומים הראשונים... קנזס המיטבית לטעמי.

אתמול רכשתי עותק ממנו והוא מאוד יפה

מדובר,אכן,בדמואים של להקת קנזס לפני שהיתה קנזס.רק שלדעתי זה הרבה יותר יפה ממה שקנזס עשתה(להקה שאני ממש לא מתחבר אלייה,מאוד עדינים ופשטניים לדעתי). אלבום ממש פנטסטי ממליץ בחום. רכשתי אותו ב"קצת אחרת".

אני יודע שישנם שני אלבומים,אני

רכשתי את Early Recordings from Kansas 1971-1973.אם אתה מכיר את השני אני אשמח לקבל חוות דעת (אני לא מכיר אותו).במידה וגם השני טוב,אז מאיפה ניתן להשיגו.

proto-kow השני זה חומר משנות ...

רק לידע כללים פרוטו קאו הוא ההרכב השני בתולדות קנזס ,הקנזס הנוכחית היא ההרכב השלישי ,פרוטו-קאו = גרסה מוקדמת של קנזס (תרגום מאינדיאנית .. :) קיצר האלבום השני שלהם שהוא האלבום הראשון כי החומר ב"ראשון" זה במסגרת קנזס השני זה יצריות שנכתבו ע"י דן רייט ולין מרדיט במהלך שנות השבעים וחומרים שנכתבו שנה שעברה והוקלטו ,קיצר צריך להיות משהו מעניין קניתי תראשון באמאזון לפני שנה ,השני צריך להיות משהו מדליק ...הורדתי את אחד השירים במייול עכשיו אתה אומר שיש את זה בקצת אחרת ,נתקשר לברר .

מורנא007

New member
../images/Emo13.gif

הרכב, (למעשה שני הרכבים) של ליבגרן, קרי מלפני ואחרי להקת קנזס. העבודות די בוסריות, הלהקה לא התיצבה על הקו המוסיקאלי שלה, יש שימוש ניכר בכלי נשיפה, הכינור חסר. כתבתי עליהם בפורום השכן. השירשור הבא דן בהרכב.

למעלה