מי מכיר את המצלמה ...

קובי ש

New member
מי מכיר את המצלמה ...

מי מכיר את המצלמה הזו: SUBMARINE מצלמת פוקט תת מימית עד לאיזה עומק היא מסוגלת להגיע בביטחון ? כמה שווה לשלם עבורה כאן בארץ

אייר

New member
אני מכיר

היא לא שווה 1 שקל היא לא עולה על 20 מטר ועומק אשר הוא מתחת ל4 מטר הפלאש מופעל אוטומטי והיא אוכלת סוללות כמו שאני אוכל שוקולד ובמצב הזה אתה לא יכול ליצר יותר מ10 תמונות. מקווה שעזרתי

קובי ש

New member
תודה רבה - היא מוצעת למכירה פומבית

תודה רבה היא מוצעת למכירה פומבית בתפוז במחיר התחלתי (ואולי גם סופי של 120 ש"ח) זה באמת לא שווה את המחיר ? תודה

Alto

New member
´לא שווה את המחיר´ זה אישי ויחסי

צילומים לנשיונל גאוגרפיק כנראה לא תוציא ממצלמה כזאת אבל מזכרת אולי כן. לא יצא לי לצלם עם הדגם הזה בדיוק אבל צילמתי בשארם במשהו דומה ( מצלמה חד פעמית שטובה עד לעומק 6 מ´ בלבד) ומתוך פילים שלם יצאו ככמה תמונות לא רעות (כמזכרת) כך שמבחינתי היא הייתה שווה. יש בחנויות צלילה מצלמה דומה בכ200 ש´´ח וראיתי תמונות לא רעות מהן.

אייר

New member
זה לא אישי בכלל

אם אתה קונה 36 פילים ואתה לא יכול לצלם יותר מ 10 בגלל שאתה חייב להפעיל את הפלאש אז זה לא שווה

אייר

New member
עוד משהו ששכתי להזכיר...

היא לא שווה את המחיר אני קניתי אותה ב50 .... וזו אותה מצלמה!!

קניתי את המצלמה הזאת מתפוז

היא טובה עד 20 מטר, ואני הייתי איתה גם בשלושים. היא לא מצלמת בשלושים, כיוון שכפתור הצילום נלחץ ולא יוצא. היא אכן אוכלת בטריות, אבל ניתן לפתור זאת בעזרת בטריות נטענות. התמונות שיוצאות הן בסדר, לא יותר מזה, אבל במחיר כזה אני לא מצפה ליותר. צילמתי איתה כבר מספר פעמים, פעם אחת אפילו נכנסו קצת מים (באשמתי- יש טבעת אטימה שהייתה קצת מלוכלכת), והיא עדיין עבדה (בצלילה הבאה). לדעתי אולי ניתן למצוא אותה או דומות לה במחיר מעט זול יותר. לדעתי זאת מצלמה טובה להתחיל איתה, לפני שמשקיעים מאות רבות של שקלים במצלמה טובה יותר. הומר

למעלה