מי מכיר את ג'ו איגו? הוא ממש טוב באקרובטיקה שווה לראות...
M Molejo CDO New member 26/1/06 #2 ... לא אוהב אותו...הוא עושה אקרובטיקה טובה אבל חוץ מזה כלום... בישבילי זה לא קפואריסט... וחוץ מזה יש לו איזה 5 תרגילים שהוא יודע ממש טוב וכל השאר הוא לא עושה...יש לו איזה 30 סמפלרים שלו כל אחד איזה 5 דקות ויש בהם איזה 5 תרגילים...
... לא אוהב אותו...הוא עושה אקרובטיקה טובה אבל חוץ מזה כלום... בישבילי זה לא קפואריסט... וחוץ מזה יש לו איזה 5 תרגילים שהוא יודע ממש טוב וכל השאר הוא לא עושה...יש לו איזה 30 סמפלרים שלו כל אחד איזה 5 דקות ויש בהם איזה 5 תרגילים...
מ מצבניק New member 26/1/06 #3 זה לא מדוייק... אבל אם יש לך איזה סרטונים שלו אשמח שתשלח לי הוא ממש מגניב אני מת עליו...
מ מצבניק New member 26/1/06 #5 חברההההההההה מי שמע ממני שג'ו איגו הוא קפואריסט הוא יותר בסגנון האקרובטיקה
M Molejo CDO New member 27/1/06 #6 ... כן הוא יותר איש פעלולים כזה...ומי שרוצה סרטונים שלו שיוריד מקאזה או אימיול הם מלאים בסרטונים שלו...תירשמו קפוארה יעלה לכם מלא..
... כן הוא יותר איש פעלולים כזה...ומי שרוצה סרטונים שלו שיוריד מקאזה או אימיול הם מלאים בסרטונים שלו...תירשמו קפוארה יעלה לכם מלא..
M makakiu New member 27/1/06 #7 גו' איגו באמת שהוא לא מגוון אבל יש לו גובה מטורף וראיתי בסירטון שלו שהוא דווקה כן עושה קפואירה קפואירה ממש מחורבנת אבל קפואירה
גו' איגו באמת שהוא לא מגוון אבל יש לו גובה מטורף וראיתי בסירטון שלו שהוא דווקה כן עושה קפואירה קפואירה ממש מחורבנת אבל קפואירה
ג גם אני אוהבת ניטים New member 2/2/06 #8 בכלל לא נכון... אני מכירה אותו (מסדנאות) ...והוא ממש אחלה.......!
M Molejo CDO New member 5/2/06 #9 ... מתי הוא היה בארץ בכלל...וממתי הוא מעביר סדנאות נראה לי את טועה בבן אדם