מי מכיר את בימבה...

מי מכיר את בימבה...

בארי שרוני וסיון יוצאים לפורום מה קורה להם בדרך אלו הפתעות השלושה תמיד תמיד את כולם מחרפנים ועושים את החיים הרבה יותר מצחיקים בארי בארי שרוני שרוני בארי בארי שרוני שרוני וסיון תפוז הרשע מנסה לגנוב את סיון הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי סיון שרוטה כי סיון שרוטה !!! בארי <ברגעי יצירה שרוטה>

מורני !

New member
בארי

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חופשי אתה שרוט חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה על החיוך על הבוקר!

סיון b

New member
אני??????

שרוטה??????? באמת?????????? אני סתם סובלת מגימגום קל - קשה, ומפיצול אישיות גובר.... סתאאם. מכירה את בינבה.... את היודע, אבל זעם הצליח לחטוף אותי פעם לאוזבקיסטן. בגלל זה יצאתי ככה...

מהההההה???

אני לא חושב שיש בשיר שלי את בינבה <שזה בימבה> ואת זעם !!!! תקראי את השיר טוב,ואת לא יצאת ככה בגלל שחטפו אותך חייזרים מאוזבקיסטן,את ככה בגלל שבשעת הלידה שלך,הרופא בטעות הפיל אותך על האונה השמאלית של המוח וגרם לך לשיבוש רציני ושריטה עמוקה. מאז את ככה !!!! בארי <ברגע של הסברים>

סיון b

New member
מממממההההההה גם לך!

אז ככה,אישיות אחת קראה בינבה והשניה בימבה.... אישיות שלישית קראה זעם והרביעית תפוז.... חמישה מי יודע? חמישה אני יודע! (או שלא.....) ו... לא יפה לצחוק ככה. החייזרים מאוזבקיסטן שילחו אותי אח"כ בתיבה קטנה לאיראן, מאז אני לובשת רעלה - אז קשה לי לנשום ובגלל זה הגימגום... <ברגע של התנצלות> לגבי האונה השמאלית - נולדתי חסרת אונה כזאת. זה תורשתי.... משפחה מלבבת......

סליחה אני נשבע לך בחיית האמא של...

השכן שלי,אני נשבע לך בעיניים שלו לא התכוונתי לצחוק על האונה השמאלית שלך...תגידי אונה ימנית יש לך??? בארי <מחכה לתשובה>

סיון b

New member
נשבעת בפופיק שלי

(אפילו שאין לי כזה) - לא נעלבתי אני רק בכיתי.... אין לי אונה ימנית. אמרתי לך אני מסכנה. תורשתי אצלנו במשפחה! ואבא שלי (בן 99986765) - היתה לו יום הולדת לא מזמן - אמר שלא יפה לצחוק על אנשים מסכנים.... חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי, ומי לא בא???? אף אחד! אני אומללה!!!!!!!! ????????????????????????????????????? <ברגע של התלהבות מהמקלדת>

ממממממ.....

ומה עם תודה על החיוך של אתמול בלילה? מה אתמול לא גרמתי לך לחייך... <מעניין מה כולם חושבים במוח שלהם עכשיו> <מה הוא כבר עשה לה?> אז חבר´ה אני סיפקתי את צרכיה אתמול !!!!! את צרכיה המוזיקליים !!!! חחחחחח..... יא שרוטים כמעט כמוני.... פחחח....

למעלה