מי מכיר אתה הטיסן...

ברק חבר

New member
מי מכיר אתה הטיסן...

מי מכיר את הטיסן P-4U ? אם אתם מכירים אותו אז תנו לי דעה איך הוא והאם קל להטיס אותו בברכה ברק חבר

maayan i

New member
מדובר בטיסן שדומה למטוס קיים

זהו המטוס של חיל הים האמריקאי, מטוס שהמריא מנושאות מטוסים. בעל כנף בצורת W, לרוב בצבע כחול. אני לא חושב שיש שם אחר מלבד המספרים- אבל אני אבדוק. מטוס מאוד מאוד יפה ומאוד מרשים. האמת אני מתפלא אמיר, אתה דווקא אמור לדעת- עם השיגעונות שלך...

Adi Berman

New member
האם התכוונת ל F-4U קורסאיר ?

אם כן מטוס טיסן נהדר מאופיין בכנף שחף הפוכה וגוף נפח עגלגל, הטסתי אחד כזה למנוע 61 עם גלגלים מתקפלים ומדפים. את שלי בניתי מתוכנית שהזמנתי מ MODEL AIRPLANE NEWS אבל יש גם קיטים רבים למנועים וגדלים שונים. לדוגמה קיט חביב של TOP FLIGHT וכמובן יש גם מוכנים ART\RTF לגבי הבניה אני נתקלתי בקשיים בכנף שהיא קצת מורכבת אבל לאחר בניית ג´יג( תבנית ) מתאימה הכל נפתר-אם תתקל בבעיות תשאל ואשמח לענות.

ברק חבר

New member
לא אני מתכוון להוא שבתמונה לפני...

לפני כמה הודעות קוראים לו F-4U אבל אני מכיר אותה כ P-4U אז האם קל להטיס אותו?

hifly

New member
או תודה רבה

חשבתי שהוציא דגם חדש של הפאנטום הידוע בכנויו F4 אגה טיסן זה הקורסאיר נימכר בהובי מוטורי(דני קרנר) בדוק אצלו באתר אתהמחיר ושאר הפרטים. הכניסה דרך הבאנר שלו בעמוד הכניסה של FLYHI אמיר

hifly

New member
מאמר בעיברית על הקורסאיר

במדור מאמרים של FLYHI יש מאמר על הבניה,וההטסה של הקורסאיר ARF קרא והבן. אמיר

Adi Berman

New member
בקשר לדרגת הקושי...של F-4U

זה בהחלט לא טיסן למתחילים לא מבחינת ההטסה ולא מבחינת הבניה. אם יש לך כבר הרבה ניסיון עם כנף תחתית אז תמצא שזה טיסן חביב מאוד ובשמיים ממש מרשים . שים לב שקיימים שני ´´סוגים´´ של קיטים האחד (בד´´כ יקר יותר ) בנוי כסקייל ויגיע ברמת גימור שונה (בתוספת כל החלקים לתא הטייס סמלים פצצןת וכו..) והשני כטיסן ספורט להנאה -תלוי מה שאתה אוהב.

sharonpsycho

New member
יש לי קורסאייר מדהים וחדש למכירה

יש לי קורסאייר מדהים וחדש למכירה ואכן הוא טיסן מדהים ביופיו די קליל להטסה חדש לחלוטין בניה מקצועית מקיט בהזמנה מיוחדת עם האביזרים עקב נסיעה לחול שווה לראות 052655849 שרון

למעלה