מי מכיר אותו?

deddy23

New member
מי מכיר אותו?

קפטן פייק - אולי לא אגדי כמו קירק אבל הראשון לדורות "סטאר טרק". (תראו את ספוק אגב... יותר צעיר מזה לא יכול להיות, אולי חוץ מט'פול)

S h a y 9 9 9

New member
בתמונה הזאת הוא יותר חתיך

ועכשיו ברצינות... אני מאוד מחבב את הפיילוט המקורי מבחינת הסיפור זה היה בכלל לא רע ומאוד מעניין שרודנברי בחר להתחיל עם פרק לא שגרתי יחסית לפרקים שבאו אחרי (פרק שרובו לא מתנהל בתוך האנטרפרייז). אני לא אהבתי את קפטן פייק כי הוא תופס תחת ושוביניסט אבל פרק נחמד סך הכל- מאוד טרקי.

S h a y 9 9 9

New member
שכחתי את התמונה

ונ.ב. ספוק בפיילוט הוא נטול רגשות? כי לא נראה לי

sysiphus

New member
זה לא הקפטן הראשון בדיוק

קדם לו בפיקוד על האנטרפרייז המקורית קפטן רוברט אפריל. ו... ספוק בפיילוט הראשון אינו נטול רגשות.

S h a y 9 9 9

New member
מי? מה?

רגע! מאיפה רוברט אפריל ולמה לא שמעתי עליו אף פעם? איך אתה יודע בודאות לגבי ספוק?

sysiphus

New member
היסטוריה

איך אני יודע? כי שמעתי את זה באינספור documentaries על ST, כי קראתי את זה באינספור ספרים על ST וכי ככה... לגבי קפטן רוברט אפריל, הוא פיקד על האנטרפרייז NCC-1701 בחמש שנותיה הראשונות, 2245-2250, מאז תאריך ה-launch שלה. לאחר מכן יצאה לשנה של refit והמשיכה תחת פיקודו של כריסטופר פייק ל-2 משימות של 5 שנים, עם שנה של refit בין משימה אחת לשניה. זה מביא אותנו ל-2262, אז היא שוב יצאה ל-refit של שנה. לאחריו, ב-2264, היא יצאה למשימה נוספת של 5 שנים, תחת פיקודו של... ג'יימס ט. קירק. ספוק על האנטרפרייז מאז 2252 בערך. חפש מספיק באינטרנט ותמצא גם את זה.

S h a y 9 9 9

New member
מעניין אבל...

זה הופיע באיזשהו פרק/סרט? או שזה היסטוריה שנמצאת רק באינטרנט?

sysiphus

New member
אפריל היה באחד הדראפטים של The Cage

מעבר לזה זה כמובן בספרות הקאנון של ST דוגמת The Star Trek Chronology ו-The Star Trek Encyclopedia. אתרי אינטרנט יוציאו את זה משם. אני מניח שזה מופיע באתר הרשמי של STAR TREK, אבל לא בדקתי. אפריל עצמו מופיע בפרק גרוע במיוחד של הסדרה המצוירת, אבל היא לא קאנון אז זה לא משנה.

subatoi

New member
לפי מה שאני זוכר מהכרונולוג'י

הוא מופיע שם רק בגלל TAS. בד"כ הם באמת לא מתייחסים אליה בתור קאנון, אבל זה היה יוצא מן הכלל, אולי בגלל שהוא קפטן ולא סתם מישהו שהוזכר שם.

sysiphus

New member
תקרא שוב את הכרונולוג'י

כמו גם את ההיסטוריה של הדראפטים שהגיש רודנברי עבור "מסע בין כוכבים"...

Broken Bow

New member
במקור...

בטיוטה הראשונה שהגיש רודנברי על ST הוא אמר ששם הקפטן יהיה רוברט אפריל. לאחר מכן בפיילוט שונה השם לפייק וכאשר השחקן לא יכל לחזור לתפקיד אז ליהקו את שאטנר ושוב החליפו את שם הקפטן. דרך אגב, כשהחלו השמועות על "אנטרפרייז" אז בין היתר טענו השמועות והרבה אנשים חשבו כך, כששמעו שהסדרה תהיה לפני עידן קירק, שהסדרה החדשה תהיה על קפטן רובט אפריל - הקפטן הראשון של האנטרפרייז (של קירק)

DaHunter

New member
ושוב, סטאר טרק - טיוטה ראשונה...

אני מתבייש שעוד לא סיימתי את התרגום... צריך לעשות את זה מתחישהו... !!לינק מצורף!!

sysiphus

New member
כן, אבל לא על ה-NCC-1701

ולמען האמת, בדיוק ב-100 שנים מהפיקוד הראשון של פייק (2151-2251)

קצת מוזר לי שזו בידיוק אותה ספינה

גרוטאה מיושנת בת 20 היא ספינת הדגל של הצי הכוכבי? אצלנו כל שנתיים מחשב נחשב כבר מיושן ונזרק לפח טנק לפני 5 שנים היום לא שווה הרבה , ומטוס לפני עשור יופל תוך דקה בקרב מול מטוס חדש אז זו הספינה ששולחים אותה תמיד למאבקים הכי קשים ובנחיתות מספרית מול קלינגונים רומולאנים וגורנים.

למעלה