מי מכוער???

Shablula 88

New member
במה לקנא????????

בגבות המהממות ובשפיץ המדהים????????? כן, בטח!!!

AmiTutiT14

New member
אעעעעעעעעעעעעעלקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo93.gif../images/Emo70.gif

מה אתם רציניים
דייי
לאאאא
מה זאת היתה תחרות יופי כל הזמן הזה
וואי איזה מטומטמת אני
ואני חשבתי שזאת תחרות קומיקאים

deddy

New member
נו ואם זה היה תחרות קומיקאים?

זה עדיין לא מסביר למה הוא ניצח...

the1andtheonly

New member
כי הוא הכי מצחיק

מעניין לנו ת'תחת למי מגיע יותר. עם צחי הקהל נקשר יותר, אין מה לעשות. הבחור קורע בחיים האימתיים וחוץ מזה זה שהוא עדיין עושה את ה"ערס" זה עדיין טוב, אף אחד לא אוהב שינויים. במיוחד לצחי, שנתן מופע נהדר.

m a z i ohayon

New member
את מחשיבה את המופע של היום נהדר????

אם כן, אז אני באמת לא מבינה את חוש ההומור שלך. לצחי היו כמה הופעות מעולות, אבל ההפועה היום הייתה אחת מההופעות הפחות טובות שלו במהלך כל האקדמיה. יכול להיות שהבעיה לא באנשים שאוהבים את צחי. אלא בנו,חברי הפורום, שאנחנו מצפים לקצת יותר מקטעים משוחזרים ותנועות ידיים מעוסות. אולי ההומור שלנו הוא זה ששונה ובלתי מובן....זה הדרך היחידה שבה אני יכולה להסביר את נצחונו של צחי והאהבה הרבה אליו.

the1andtheonly

New member
זה בן וכן אני מחשיב את זה למצחיק

אני מחשיב לא מצחיק את של יוסי וטירן שבמשך כל הקטע שלהם הייתי עם פה פעור לקראת הפאנצ' ליין שלא קרה, אז נכון לצחי לא היה אחד אבל לפחות צחי לא זיין את השכל על איך לעשות קסמים במשך חצי מהמופע והדר? פאתטי לדעתי זה הומור של נשים שלא נוגע בכלל אלינו, הקטע היחיד שהצחיק זה הסוף שהוא עזה עם צחי ושוב צחי מופיע פה... שלישית דופה היו בסדר, יציאות מוזרות אבל שיהיה בכיף.

m a z i ohayon

New member
**סליחה - אתה....כנס כנס....

קודם כל בקשר ליוסי וטירן - אתה בעצמך אמרת שגם לצחי לא היו כאלה! אז על מה אתה מדבר בכלל???? חיכית לפאנצ'? מה אני יגיד לך יוסי וטירן עשו על קוסמים - לפחות הקטע שלהם הצחיק - לא, אתה "צודק" עדיף לטמטמם את השכל על הקטע עם הבחורה מהקהל??? לפחות יוסי וטירן לא מיחזרו כל 5 שניות את אותו הקטע! יוסי וטירן אולי לא נתנו את ההופעה הטובה ביותר שלהם עד היום - אבל להשוות להופעה של צחי? זה כבר עובר כל גבול. צחי לא העלה אפילו חיוך, הוא פשוט ניסה לתפוס גל על עניין הדלת....בסדר הבנו....הרוח - ok נקלט....והנשיקה?? לא אתה צודק זה לא ממוחזר. על מה אתה מדבר בכלל? בקשר להדר ודופה אני מסכימה איתך, הדר לא הייתי משו בכלל ודופה היו נחמדים, אבל צחי? לצחי הייתה את ההופעה החלשה ביותר מהארבעה.

m a z i ohayon

New member
להם????

קודם כל ההופעה של יוסי וטירן ברמה של הגמר הייתה מעולה, ברמה הכללית היו להם הופעות הרבה הרבה יותר טובות. זה נכון, ולפחות אני יודעת להכיר בזה. לצחי הייתה את ה-הופעה הכי גרועה שלו עד היום (או לפחות אחת מהגרועות ביותר) אני באתי לגמר בתקווה שינצחו או יוסי וטירן או צחי. אני אוהבת מאוד את שלושתם, והשפיטה שלי היא לפי הטווח הארוך ולפי ההופעה של אותו יום. נכון, אני מעדיפה את יוסי וטירן לאורך כל הדרך, אבל כשמדרגים הופעה של מתמודדים זה כנגד זה מתייחסים לרמה הכללית של ההופעות, נכון הרמה של הגמר הייתה נמוכה הרבה יותר משקיוויתי, אבל ליוסי וטירן בכל זאת הייתה הופעה טובה יותר משל צחי.

m a z i ohayon

New member
נכון. צחי ניצח. מישהו הכחיש?

לא הכחשתי שצחי ניצח. זה שלא הגיע לו לזכות זה דיון אחר.

m a z i ohayon

New member
את מודעת מהו המושג הכחשה??

הכחשה פירושו להתייחס למשהו כאילו שאיננו קיים. אני מודעת ויודעתשצחי ניצח, זה אני לא חושבת שמגיע לו זה משהו אחר, אני לא באתי ואמרתי יוסי וטירן ניצחו באקדמיה וצחי לקח מקום שני- מבינה זה הכחשה!

אוש7יתי

New member
אוי מצאת תמונה אחת לא יפה שלו

אפילו שזה לא קשור ביכלל ביכלל ליופי תיראי
זה מכוער....... אבל עכשיו אני פותחת שירשור תמונות של צחי... אני אשים כמה תמונות מהאתר של ביפ.....

למעלה