מי מטייל בשבועות????? או מי טס? קדימה יש הצעות?
ש שלי תלתלים New member 18/5/10 #2 בקטנה אין כוח לטיולים מרחיקי לכת...בטח נשאר באזור המרכז אחרי כל הגבינות האלה.... החווה בתל אביב, אוטופיה
בקטנה אין כוח לטיולים מרחיקי לכת...בטח נשאר באזור המרכז אחרי כל הגבינות האלה.... החווה בתל אביב, אוטופיה
Y ye44 New member 18/5/10 #3 כן עוד שעתיים בדרך לאילת ובע"ה חודש הבא נוסע לבקר את האיש על הכיסא אם אני לא טועה הוא יושב בסכיפהול
K kleo patra New member 18/5/10 #6 אחחח אתה חי טוב../images/Emo9.gif ../images/Emo57.gif האדום מתחיל לספוג ממך אווירה לומדים ממך YE
Y ye44 New member 18/5/10 #8 ../images/Emo6.gif את האדום הצפוני אני אלמד האדום הדרומי כבר למד הוא מבלה את החג עם אבי לוזון
R Rtitan New member 18/5/10 #5 לטוס??? ../images/Emo5.gif רק מהמחשבה של לעבור בשדה תעו-פאקינג-פה נהיה לי רע. חוצמזה - שלא כמו בישראל - כאן אין חופש לשבועות . חג שמח , תבלו.
לטוס??? ../images/Emo5.gif רק מהמחשבה של לעבור בשדה תעו-פאקינג-פה נהיה לי רע. חוצמזה - שלא כמו בישראל - כאן אין חופש לשבועות . חג שמח , תבלו.
K kleo patra New member 18/5/10 #7 מחר נטייל היום אני בחופשים חשבתי לקחת אותם לים בנתיים כאן חורף נצחי- יש עננים ודיי קריר אז נראה
ב בילבי 1976 New member 18/5/10 #10 איזה טיול חבר'ה אין עבודה היום? לילדים אין ביה"ס והבלאגן חוגג, הילדה אצלי במשרד ומעסיקה את כולם.... מחכה כבר לסוף היום לארוחת החג עם כל המשפחה. ומחר לשבת שעות תחת השמש בבריכה או בים....
איזה טיול חבר'ה אין עבודה היום? לילדים אין ביה"ס והבלאגן חוגג, הילדה אצלי במשרד ומעסיקה את כולם.... מחכה כבר לסוף היום לארוחת החג עם כל המשפחה. ומחר לשבת שעות תחת השמש בבריכה או בים....
ו והלאה וכאן New member 18/5/10 #14 אני עובדת היום וגם ביום חמישי שניהם ימי עבודה ארוכים מכרגיל. מצד שני, חצי מהעבודה שלי בחמישי היא באיזור המרכז, וזה סופ"ש של הבנים עם אבשלהם, אז על הדרך אני כבר אקח אותם לשם.
אני עובדת היום וגם ביום חמישי שניהם ימי עבודה ארוכים מכרגיל. מצד שני, חצי מהעבודה שלי בחמישי היא באיזור המרכז, וזה סופ"ש של הבנים עם אבשלהם, אז על הדרך אני כבר אקח אותם לשם.
R Rtitan New member 19/5/10 #17 שבועיים ותהיי במערב... ../images/Emo222.gif ../images/Emo3.gif כבר מותר לומר לצ׳יפס ״נו!!!״?
R rrredshay New member 18/5/10 #9 מתוכנן קמפינג אוהלים... אבל כמו שנראה מזג האויר.... נראה לי שנאכל עוגות גבינה בבית...
א אחרי 20 שנים New member 18/5/10 #13 הילדים יטיילו מחר עם אביהם ואני אטייל בין הסלון למטבח ולמרפסת. והטיסה שלי מתקרבת מאוד......