מי מטופלת אצל בר טוב???

taltal22

New member
מי מטופלת אצל בר טוב???

האם מישהי בפורום מטופלת אצל ברטוב מהם אחוזי ההצלחה. האם מכירים אנשים שהצליח להם באמצעות השיטה. כל אינפורמציה תתקבל בברכה. לאחר שלוש שנים של "לא מוסברים" הבדיקה אצל ברטוב מצביעה על זרע באיכות נמוכה ושאינה תקינה ונאמר לנו כי רק באמצעות מיון הזרעונים נוכל להצליח. מה דעתכן???? ה צ י ל ו

צבעוני

New member
כמובן שיש הצלחה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

כפי שאני מבינה, אף אחד לא עלה על כך שלבעלך ספירת זרע נמוכה ?! ובאם תשובתך היא כן, זאת אומרת שתצטרכו לעבור לשיטת המיקרומיניפולציה- כלאמר החדרת זרע בודד לתוך ביצית- לצערי לצערנו ולצער עוד רבים פעולה מאוד שכיחה ב IVF. בהצלחה ! הסירי דאגה מליבך.

נועם@בת

New member
צבעוני, לא מדובר בספירת זרע נמוכה

להיפך, מדובר במצב שבו ספירת הזרע היתה תקינה לחלוטין, אבל בבדיקה של פרופ´ ברטוב התגלה כי גרעיני התא לא תקינים. ולכן למרות שהתא נראה תקין, הסיכוי שלו להפרות וליצור עובר תקין- קטן מאוד. נועם

היי טלטל !!

אני מטופלת בשיטת בר טוב עברתי אותה פעם אחת ללא הצלחה של הריון אך העוברים היו יפים מאוד ושוב אנסה את השיטה שיש לה 40% לכל טיפול ! היא עולה 2000 ש"ח ועושים אותה רק במדיקל סנטר הרצליה רשל"צ איזה קופ"ח את ?רק לאומית מחזירה חצי מהסכום ! שיהיה בהצלחה אשמח לענות על כל שאלה
יונית

taltal22

New member
למה יש כל כך רופאים המתנגדים לשיטה?

אנחנו כבר אחרי 6 נסיונות של איקסי ללא הצלחה. אז אולי זה בכל זאת הכיוון. אבל חוות הדעת של כמה רופאים (גם בפורום של ד"ר בוצ´ן בוואלה) טוענים שהשיטה לא הוכחה מדעית ואחוזי ההצלחה שלה לא גבוהים מהשיטות הרגילות התסכול מרקיע שחקים.....

taltal22

New member
מה היתרונות של דקסמטזון חוץ מלעלות

באחד מהטיפולים לקחתי דקסמטזון ועליתי במשקל ולא מהסיבות הרצויות... הציעו לי לקחת שוב אבל לא ממש מסבירים מהם היתרונות שבדבר.

זה נכון שמשמינים שזה משהו נורא ../images/Emo80.gif

אבל יש בכך בהחלט יתרונות. אף אחד לא הסביר לך אותם כי עוד אין ממש מחקרים בנושא ולא יודעים בדיוק מה סטרואידים עושים. הסברה היא שהם משפרים את זרימת הדם לרחם וכתוצאה מכך קורים מס´ דברים טובים: איכות הביציות עולה, עזרה להשתרשות העובר ברחם. אני חושבת שכדאי לנסות שוב על אף ההשמנה
שיהיה לך המון בהצלחה, שירלי.

קורלי

New member
דעתו של הרופא שלי

בעקבות הבדיקות שנעשו אצל ברטוב על פיהן נאמר לנו שהתוצאה גבולית[2% תקינים לחלוטין ו 20 בעלי גרעין תקין] הראתי זאת לדר ווליוביץ שאמר לי לזרוק המכתב לפח. שעדיין לא הוכח דבר ושבר טוב בעסק הזה כבר שנים. במקרה שלנו בהפריה הראשונה הפרה הזרג 3 ביציות ושלושתן הפכו לדרגה 1 של עוברים ובהפריה השניה מתוך 7 ביציות הופרו 4 [ללא מיקרומניפולציה] וכל ה4 טובים. שורה תחתונה במקרה השני היה הריון אבל החזיק בדיוק שבוע לעומת זאת גם ללא טיפול נקלטתי להריון אך גם הריון זה לא הצליח וזה נפל. לי אין מושג למה לשייך זאת ויש לי הרבה ספקות,האם ההריון לא החזיק כי אולי בכל זאת הזרע לא היה טוב במיוחד או שזה קשור לבעיה אצלי. מסקנה יש ללכת על האינואיציה ואם ברטוב ממומן לך על ידי הקופה שהרי את הולכת על האפשרות הטובה יותר.

נועם@בת

New member
יש בפורום כמה בנות שעברו אצלו

סלקצית זרע. מיכל מפורום הריון ילדה לפני חודש וחצי את התאומים שלה אחרי טיפול כזה. הנתונים נכון להיום הם 40% לידות - לעומת 25% בטיפולי IVF למיניהם. צריך לזכור שמי שמופנה לפרופ´ ברטוב זה בדרך כלל זוגות עם בעית זרע או כאלה שכבר נכשלו בעבר, ואצלם הסיכוי הוא קטן יותר. יש מעט מאוד רופאים שמאמינים בהצלחת השיטה, ורוב הרופאים צודקים כשהם אומרים שזה עדיין נסיוני ועדיין לא הוכח מדעית. עד היום יצא מאמר אחד שמסכם את ניסוי הפיילוט של בר טוב. שם ההצלחה היתה עצומה. כתבתי על זה בהודעה קודמת בנושא. בקרוב יצא המאמר השני, המסכם תוצאות של אוכלוסית נשים הרבה יותר גדולה. ומן הסתם רופאים יתחילו להתייחס לתוצאות ולשיטה יותר ברצינות. הרופאים אומרים לך בפירוש שאין להם הסבר, ולפרופ´ ברטוב יש הסבר שעבד היטב אצל נשים אחרות- תחליטי בעצמך למי להאמין. שיהיה בהצלחה נועם

../images/Emo45.gif אומנם לא טופלנו אישית, אך

ידוע לנו שיש הצלחות.וסתם בשביל הידע - במכון פוע"ה מאוד מאוד מאמינים בו וכן ממליצים לבעלי יכולת לפנו אליו.והרופאים הציבוריים? טוב, הם לא ואהבים את השיטה כי אין להם מה לעושת איתה, וכי לא נעים להם להודות בכך שיש משהו מאחורי השיטה, שהם לא יודעים. המון בהצלחה - אלה

למעלה