ינון ואליה
א אור114 New member 8/4/07 #27 שמות אני מכירה תאומות מקסימות שנקראות אלון ותבור. שמות שלדעתי יפים : איתי ותמר. יאיר ואור. גלעד והילה אלמוג (בן ובת).
שמות אני מכירה תאומות מקסימות שנקראות אלון ותבור. שמות שלדעתי יפים : איתי ותמר. יאיר ואור. גלעד והילה אלמוג (בן ובת).
ש שNש נצחית New member 8/4/07 #29 אולי... הילה ויהלי שירה ורועי רומי ורני גלי ושגיא מאיה ומני יולי ולירי תמי ומתי רונה ורוני
ב בוליפלג New member 8/4/07 #43 הצעות נגה ונווה שירי ורואי/רועי ליה/אלה ויהלי/עילאי עלמה ומילוא מאיה/רמה ועמרי רוני ולירי (שני השמות מתאיםמים גם לבנים וגם לבנות) איה ואיתי דניאלה ועדי (במקרה שמותיהם של אחי ובת זוגו ) נעמי/נעמה ועמרי זהו בינתיים....שני מוחות עמלו כאן שיהיה בהצלחה ודווחי בהמשך על ה"זוכים"
הצעות נגה ונווה שירי ורואי/רועי ליה/אלה ויהלי/עילאי עלמה ומילוא מאיה/רמה ועמרי רוני ולירי (שני השמות מתאיםמים גם לבנים וגם לבנות) איה ואיתי דניאלה ועדי (במקרה שמותיהם של אחי ובת זוגו ) נעמי/נעמה ועמרי זהו בינתיים....שני מוחות עמלו כאן שיהיה בהצלחה ודווחי בהמשך על ה"זוכים"
ד דפנה מי New member 8/4/07 #51 לא קראתי הכל ומציעה כמה: מאיה, יובל, ליאור, עדן, אורי, שירה, מיכל, ארז, יואב, לילך, שחר, ערן, עידן, עדי, רותם, תומר, עומר, אביב, אריאל, מיטל, שגיא, אורן
לא קראתי הכל ומציעה כמה: מאיה, יובל, ליאור, עדן, אורי, שירה, מיכל, ארז, יואב, לילך, שחר, ערן, עידן, עדי, רותם, תומר, עומר, אביב, אריאל, מיטל, שגיא, אורן
י יעלי46 New member 9/4/07 #59 לא בתנאים אבל במקרה מכירה יעל ואייל (לא תאומים) ומה שיפה זה הכיתוב באנגלית YAEL EYAL אותם אותיות רק בשינוי הסדר.
לא בתנאים אבל במקרה מכירה יעל ואייל (לא תאומים) ומה שיפה זה הכיתוב באנגלית YAEL EYAL אותם אותיות רק בשינוי הסדר.
ל לוליLuli New member 8/4/07 #5 ועוד שמות ,חוץ מבין ה2 שהצעת... שירי שירה שני הילה אוףףףףףףף ברחו לי כל השמות...בגלל השעה המאוחרת...... בטח מחר עוד בננות יציעו לך כאן מלא שמות אולי גם תכתבי לנו איזה אותיות קשה לבטא באיטלקית ,שאתם הרי שם...כדי שנדע מה לא להציע.....
ועוד שמות ,חוץ מבין ה2 שהצעת... שירי שירה שני הילה אוףףףףףףף ברחו לי כל השמות...בגלל השעה המאוחרת...... בטח מחר עוד בננות יציעו לך כאן מלא שמות אולי גם תכתבי לנו איזה אותיות קשה לבטא באיטלקית ,שאתם הרי שם...כדי שנדע מה לא להציע.....
ל ל י ד ו ר י New member 8/4/07 #4 השמות שבחרת ../images/Emo45.gif מאיה ואור אני מאוד אוהבת! קרן,נעם(שם מקסים לבת) ליאן,והשם הכי הכי לי-אור חחחחח (לא משוחדת) שיהיה במזל טוב
השמות שבחרת ../images/Emo45.gif מאיה ואור אני מאוד אוהבת! קרן,נעם(שם מקסים לבת) ליאן,והשם הכי הכי לי-אור חחחחח (לא משוחדת) שיהיה במזל טוב
ת תאירעות New member 8/4/07 #6 גם אני בעד מאיה גם אור יפה(למרות שתאיר הרבה יותר....) שיהיה המון המון בהצלחה!!!!