מי מחפשים?

mlaor2

New member
לחפש כפיל

שמעתי פה ושם על התופעה הזאת, אם זה בריא או לא , זאת לא השאלה, אלא עד כמה תהיה מוכן ללכת אחרי הבבואה של אישתך המנוחה, ולא תיתן לעצמך את החופש לבחור אחת שלא דומה לה. מלבד העובדה שיהיה לך יותר קשה למצוא מישהי כזאת, זה מראה שאתה קשור עדיין לעבר, מה שנקרא: unfinished bussines (אני מקווה שכתבתי נכון) . הייתי יכולה אולי לקבל שאתה מחפש אישה עם מידות טובות, תרתי משמע... אבל מראה חיצוני בעיני הוא חיצוני בלבד, ופשוט חבל על הזמן. אני מניחה שגם לפני שהתחתנת איתה, חיפשת דמות כזאת ואולי זה כבר "כרוני" אצלך. מאחלת לכולכם שבת שלום.

mlaor2

New member
שלום חיים

התחלתי לענות לך ביום שישי, אבל הייתי חייבת לעצור בגלל כניסת שבת. רציתי להוסיף לגבי עצמי, ולענין בן הזוג שאותו אני מחפשת עכשיו אחרי שהתאלמנתי. לעולם לא ניתן לימצוא שני בני אדם שיהיו דומים, לבעלי היה אופי טוב וכולם אהבו אותו , בנוסף ללב רחב ולידי זהב. קשה לי להאמין שאוכל למצוא עוד גבר כזה, אבל היו לו גם דברים שהכעיסו אותי ואולי מי שאכיר בעתיד יהיה בעל תכונות שונות ובחלקן אף טובות יותר, אני בעד לתת צ'אנס לכל גבר שהתכונות הבסיסיות שלו יתאימו, ועל היתר, או שאתפשר או שאוותר, כמו שאנחנו עושים עם דברים רבים בחיינו.

למעלה