הלווווווווו יש פה מישהו????
מ מעינית New member 20/8/03 #3 הדס קילקלה לי את הצ'אט../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif איזה מעצבנת
י ילדה סוכר 3 New member 20/8/03 #5 יש לי בקשה ממך שירן...../images/Emo60.gif תשרשרי, את כל הזמן פותחת שרשורים חדשים וזה מוריד שרשורים חשובים יותר לדף השני... , אז בבקשה תשרשרי
יש לי בקשה ממך שירן...../images/Emo60.gif תשרשרי, את כל הזמן פותחת שרשורים חדשים וזה מוריד שרשורים חשובים יותר לדף השני... , אז בבקשה תשרשרי
י ילדה סוכר 3 New member 20/8/03 #8 תודה שירנו'ש!../images/Emo60.gif והדס היא לא מעצבנת, היא בת 14 והיא ילדה פצצה! פשוט מעיינית לא סובלת אנשים שווים, כמו עמית הדס ואני מפורום קהילה צעירה!!!
תודה שירנו'ש!../images/Emo60.gif והדס היא לא מעצבנת, היא בת 14 והיא ילדה פצצה! פשוט מעיינית לא סובלת אנשים שווים, כמו עמית הדס ואני מפורום קהילה צעירה!!!
ש שירן 2 New member 20/8/03 #11 אני..... לא מבינה כלום בזה על קהילה צעירה ובכלל אני לא מכירה את הדס אז זה לא משנה לי ובכל אופן בואו כבבבבבבבבבבבבבבבבברררררררררררררר לצטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט כמה זמן???????????????
אני..... לא מבינה כלום בזה על קהילה צעירה ובכלל אני לא מכירה את הדס אז זה לא משנה לי ובכל אופן בואו כבבבבבבבבבבבבבבבבברררררררררררררר לצטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט כמה זמן???????????????
ש שירן 2 New member 20/8/03 #13 מה אין לך צט??? הנה הצט תרימי את הראש תקליקי בעכבר והנה יש צט מה הבעיה??? למעלה רשום צט תלחצי ויהיה לך........
מה אין לך צט??? הנה הצט תרימי את הראש תקליקי בעכבר והנה יש צט מה הבעיה??? למעלה רשום צט תלחצי ויהיה לך........
מ מעינית New member 20/8/03 #19 לא../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif
מ מעינית New member 20/8/03 #20 כן,תשרשרי../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif על תיפתחי הודעות חדשות