מי מזהה?...

yaronyy

New member
מי מזהה?...

אנא סיוע.. הענף שבתמונה נלקח משיח בגובה של כ - 3 מ'. (בת"א). ריח מתוק ומשכר. מעוניין לשתול כזה באזור הגליל התחתון. אודה לשמו של הצמח והאם ניתן לגדל אותו באדמת גיר.. שבוע טוב, ירון

גבי 26

New member
מלכת הלילה-צסטרום לילי

לגבי הגליל והאדמה, יגיעו המומחים.

סודA

New member
ואם אמנם יערת הדבש, זה גדל אצלי

בהצלחה מלאה, כלומר אין שום בעיה בגליל התחתון.

yaronyy

New member
קודם כל תודה, אבל ראה את התמונה

שצירפתי והתפרחת שונה לחלוטין מזו שבתמונות שצירפת, כך שהתעלומה נשארת בעינה..

wildcat6

New member
זה אותה יערה פריחה נוספת

גם לי יש את היערה שהראת עם אותה פריחה פתאום יצא ענף עם פריחה עגולה כזאת. מדובר על אותה יערת דבש עם ריח מדהים (פורח עכשיו בגדול)

סודA

New member
וכדי שתרגיש בטוח יותר, תביט בתמונה

שצילמתי הבוקר, זו היערה שלי. התמונה לא מי יודע מה אבל רואים שם את שתי הפריחות או מה שזה, יחד.

wildcat6

New member
איך ומתי מייחרים יערה

היערה שלי תאלץ לעבור איתי דירה השכנה שלי סובלת מאוד מהריח, היא תאלץ לעבור גיזום (מתי כדאי לעשות זאת) ואך אני יכולה לנצל את הגיזום ליחורים?

סודA

New member
לא יודע מתי, אבל מה זה מזיק לנסות

כבר עכשיו. בכל מקרה יש לך גיבוי אצלי, יערה ענקית, אוכל לייחר ממנה בכל עת ואת הכתובת את כבר יודעת.

wildcat6

New member
ליחר במיידי כמה שיותר

מכורה לשיח הזה, (רוצה לשים גם אצל הסבתא) אני אתחיל בהעברה שלו כהפריחה תרד (מקווה שהשיפוצים יגמרו עד אז) לא רוצה להעביר כשאני יודעת שהמיקום שלה יהיה בדיוק איפה שיעבירו את השאריות מהשבירה

מייקלה1

New member
פתחתי ספרים - בתמונה, צסטרום

לילי ,צמח חצי צל ואור מלא,רגיש לקרה, עמיד בשרב,בגיר ובמליחות. חי בשפלה בבקעה ובנגב. אצלי, בהר הגבוה הוא די סובל.

elishevs

New member
אצלי בישוב

ראיתי כזה צמח פורח ומלבלב, ואני גרה באיזור הררי וקר -ליד ירושלים. כך שנראה לי שייתכן מאד והצמח "יחזיק מעמד" בגליל התחתון בהצלחה, אלישבע

למעלה