מי מומחית במפות? לא מפות שולחן אלא מפות הגעה?
P POOH* New member 19/1/03 #2 יש לנו אטלס כבישים... אני יכולה לסרוק מה שצריך.... וגם יש באינטרנט מלא מפות... POOH
א אתי אלבכרי New member 19/1/03 #3 בעיקרון, מאוד פשוט להגיע אלי.. למי שמגיע מאיזור המרכז זה סופר פשוט משום שיש כרגע את כביש 6 שהיציאה האחרונה שלו היא ממש אצלי בבית. אז לא בעיה, עניין של 20 דקות מכל מקום ומגיעים אלי.
בעיקרון, מאוד פשוט להגיע אלי.. למי שמגיע מאיזור המרכז זה סופר פשוט משום שיש כרגע את כביש 6 שהיציאה האחרונה שלו היא ממש אצלי בבית. אז לא בעיה, עניין של 20 דקות מכל מקום ומגיעים אלי.
נ נופר30 New member 19/1/03 #6 מהיכן לשים מפה ? חשבתי לעשות מכפר סבא לצפוניות אבל זה לא מתאים לאלו שבאים מאזור הדרום או המרכז תודיעי לי ואני אשים מקסימום בערב כמה מפות
מהיכן לשים מפה ? חשבתי לעשות מכפר סבא לצפוניות אבל זה לא מתאים לאלו שבאים מאזור הדרום או המרכז תודיעי לי ואני אשים מקסימום בערב כמה מפות
D danonit New member 19/1/03 #8 באתר של דפי זהב.. www.d.co.il יש מפות. פשוט - ללחוץ על "מפות" למעלה...
S Silvi k New member 19/1/03 #9 יש עוד אתר פשוט תרשמו מאיזה נקודה לאיזו נקודה אתם רוצים להגיע באתר הזה