מי מוכן?

איתן כ.

New member
תיכנס לכרטיס שלי ../images/Emo8.gif

ואם הייתי עדיין נשוי הייתי נכנס פה ומפלרטט (אפילו שזה בצחוק) בשמי האמיתי?

Miss Mor

New member
הכל ברוח טובה ../images/Emo45.gif

חופשי איתן אני מרשה לך...

אנבלrh

New member
אופניק יקר

במרצדס אני מגיעה למהירויות מספקות, אך מאסתי בה אז לא צריך אם לא אתה אז מישהו אחר ביי

linoy

New member
איתן...

אוףףף התמונה לא נפתחת לי.....וסחטיין על הרכב...(כן אני מאמינה שהוא יכולל לסגור 200)

ofnik

New member
היי -זה מהטיול הנצחה ליונתן ורמולין

חבלן המשטרה-גם אני הייתי! אני מצטער לאכזב אותך מיסמורי אך איני מופיע בצילום בכל אופן לסיפוק סקרנותך ושל יתר בנות הפורום אני גבוה ונאה מומלץ

איתן כ.

New member
אופניק, אני מדבר כרגע עם מור

והיא דורשת תמונה. תמונה תמונה תמונה תמונה ! מור תירגעי , תישארי עם הבגדים. אופניק מה עשית?

Miss Mor

New member
איתתתתתתתתתתתתתתן ../images/Emo46.gif

אני הורגת אותך!!!!!! למה אתה מגלה סודות?

ofnik

New member
אני מתלבט-לא איכפת לי לשים תמונה

או אפילו לשלוח לך אישית-אבל מה יצא לי מזה?? בעצם יש- שימי גם את את שלך!

איתן כ.

New member
אופניק, מור לא מחוברת כרגע כי היא

מדברת איתי. אבל היא בהחלט רוצה שתשים פה תמונה. מה זאת אומרת מה ייצא לך מזה? עשרות , אם לא מאות אופנועניות שקוראות אותנו ברגע זה רק מצפות להופעת קלסתרך המסוקס מעל דפי הפורום כדי לקרוא דרור ליצריהן הגועשים מתחת לחליפת העור.

מיצו

New member
מי בא לטיול מחר?

יש קליינטים לטיול של המועדון? יש קליינטים לטיול לא של המועדון? כביש, מגמה מהירה, צפונה, חזרה לפני הצהרים. יאללה אנשים, קדימה להתעורר.

linoy

New member
מיצו

היתה בכוונתי להגיע עם חברה מחר על CBR 600 אבל החבר הקנאי שלה עשה צרות...:מההה?? שתי בחורות יפות על אופנוע כבד??? אין סיכוי שאתן נוסעות ביחד בלעדיי" ומאחר ואין לו אופנוע.. היא בסוף נכנעה והם נוסעים שניהם להורים שלו מחר. בקיצור אז כנראה שאני אעביר את שבת בבוקר בשינה! תהנו!

ofnik

New member
אם זה תלוי בי -אז לא תעבירי

את הבוקר בשינה... ולידיעתך-יש לי מושב עם תוספת ריפוד לGS תשכחי מהקרש של הCBR אני יודע איך לפנק את הנוסע/ת שלי

מיצו

New member
ולמה שלא תבואי בלי החברה שלך?

מה רע בבחורה אחת שנוסעת על CBR?

אנבלrh

New member
אני רוצה לבוא

אני מעוניינת לבוא, אבל אני צריכה מי שירכיב אותי יש הצעות סוף סוף גם בחורות יתקבלו בשמחה

מיצו

New member
בקיצור, מי בא? אינעל דינו?

2 אפשרויות: או שהולכים עם האספסוף (במובן החיובי כמובן) עד שנמאס, או שעושים משהו עצמאי. בכל אופן, גלילות, על הבוקר. אנבל, איך אומר הפתגם? "איף יו וואנט טו שוט, שוט, דונט טוק"... יאללה.

מיצו

New member
מכיוון שרק עכשיו הצטרפתי לויכוח

הוירטואלי אני לא יודע מה פיספסתי. לכן, אין לי בעיה עם הרכבה כל עוד את עומדת בקריטריונים מוגדרים מראש. פרטים, פרטים. בלי פרטים אני לא נוסע.

אנבלrh

New member
נוחה להרכבה

אני רזה וקטנה, ועליך לבדוק לפעמים אם אני עדין על האופנוע מה איתך ספר קצת על עצמך

למעלה