מי מוכן? האם יש שם מי שיסכים לצרפני על אופנועו לטיול בסופשבוע זה?
L linoy New member 3/8/01 #3 דרך יפה לסדר לך דייט.. אופניק....אני לא רוצה לאכזב...אבל אין הרבה סיכויים שהבחורה (או רוב הבחורות פה) יגיעו לבושות כמו בתמונה שפורסמה פה לאחרונה... לא לתפח ציפיות שאנחנו נגיע לטיול אופנועים עם חצאית קצרצרה..
דרך יפה לסדר לך דייט.. אופניק....אני לא רוצה לאכזב...אבל אין הרבה סיכויים שהבחורה (או רוב הבחורות פה) יגיעו לבושות כמו בתמונה שפורסמה פה לאחרונה... לא לתפח ציפיות שאנחנו נגיע לטיול אופנועים עם חצאית קצרצרה..
J JonnyBoy New member 3/8/01 #7 אם היא לא נראית כמו בתמונה. חוצמזה, איך בדיוק מגיעים לרב מכר בגלילות? זה ממש לא כיף לטעות במחלפים האלו...
אם היא לא נראית כמו בתמונה. חוצמזה, איך בדיוק מגיעים לרב מכר בגלילות? זה ממש לא כיף לטעות במחלפים האלו...
L linoy New member 3/8/01 #9 אם אתה מגיע מדרום ישר אחרי צומת גלילות לכיוון צפוןתהיה לך פניה ימינה לבניין (לפני התחנת דלק הראשונה).... אלא אם כן יש עוד מקום כזה שלא ידעתי עליו...
אם אתה מגיע מדרום ישר אחרי צומת גלילות לכיוון צפוןתהיה לך פניה ימינה לבניין (לפני התחנת דלק הראשונה).... אלא אם כן יש עוד מקום כזה שלא ידעתי עליו...
M Miss Mor New member 3/8/01 #5 לשם שינוי.. אהייה הפעם לטובת אופניק הוא התכוון שהיא תאמר מקום מגורים ואופי הטיול שהיא מעוניינת - שטח או כביש משהו רגוע או אולי איזה מירוץ.. לא כולם פה מעוניינים "לסדר" את עצמם או אולי כן... Miss Mor
לשם שינוי.. אהייה הפעם לטובת אופניק הוא התכוון שהיא תאמר מקום מגורים ואופי הטיול שהיא מעוניינת - שטח או כביש משהו רגוע או אולי איזה מירוץ.. לא כולם פה מעוניינים "לסדר" את עצמם או אולי כן... Miss Mor
M Miss Mor New member 3/8/01 #10 הכל בהומור ../images/Emo3.gif זה הרי ברור שהם לא יכולים בלעדיינו! והכל מאהבה
א איתן כ. New member 3/8/01 #12 רגע, אנחנו אלה שצריכים לתת פירוט ואולי הגברת אנבל תסכים שנרכיב אותה אז זה מה שיש לי להציע: אופני ההרים שלי עם רמה ממש נוחה (אתן אפילו תמונה שלי ושלהם אם תהיה דרישה)
רגע, אנחנו אלה שצריכים לתת פירוט ואולי הגברת אנבל תסכים שנרכיב אותה אז זה מה שיש לי להציע: אופני ההרים שלי עם רמה ממש נוחה (אתן אפילו תמונה שלי ושלהם אם תהיה דרישה)
M Miss Mor New member 3/8/01 #13 איתן, אתה שוב מחפש הזדמנות להשוויץ??? הוא חייב לדרוך לנו על היבלות ולהוציא לנו את העיניים
א איתן כ. New member 3/8/01 #14 נכון, אז הנה תמונה של מה שאני יכול להרכיב עליו. פרטים מזהים טושטשטו מסיבות מובנות
א איתן כ. New member 3/8/01 #16 ואגב, הכלי בתמונה למכירה איתן שמחכה עכשיו לתגובה של שדון וכולם : לאאאאאאאאאאאאאא!!!