מי מוכן לעזור?

מי מוכן לעזור?

היי לכולם !!! אני חדשה בפורום הזה ובכלל באינטרנט. אני לא מצליחה להיכנס לפורום "ברבור" - איך מאשרים סיסמא? ולפעמים אני נתקלת בעוד בעיות בפורום הנוכחי ואין לי את מי לשאול. האם מישהו יכול לכוון אותי? תודה מראש !!!

מנהלי הפורום

ברוכה הבאה
לשאלות והדרכות כיצד להשתמש בפורום זה את יכולה לפנות אל ירון מישר או אלי, אני אשמח לכוון אותך ולעזור לך בכל בעיה שתתעורר לך בפורום. כמו כן, ישנם הסברים ודפי עזרה של הנהלת תפוז.

אביגל ג

New member
בנוסף לעזרה שרויטל הציעה

יש בפורומים של תפוז את פורום "תמיכה בתפוז" שם את מוזמנת לשאול על כל הבעיות שלך שיש באחד או יותר מהפורומים בתפוז. לגבי פורום הריקודים בברבור-יש שם את ה-FAQ, ב-FAQ ניתן לראות את השאלות שכמעט תמיד אנשים חדשים וכל מיני אנשים שואלים את עצמם בכניסתם הראשונה לפורום. מקווה שזה יעזור לך...

תודה| למוכנים לעזור !!!

רויטל, אביגל ואורנה !!! כיף להשתתף בפורום עם נשים מקסימות כמוכן שאוהבות לעזור. בינתיים נכנסתי לתמיכה בתפוז וקיבלתי קצת אנפורמציה, ואני רואה את האור בקצה המנהרה, אך עדיין אני לא יכולה לקרוא את ההודעות הישנות שקיבלתי, וכמו - כן בהרשמה ל"ברבור" מוסרים לי בהודעה שהאימל שלי שגוי. אז, בבקשה מה עושים? תודה ! תודה ! תודה!

אביגל ג

New member
תשובות

לגבי ברבור, אני לא ממש יודעת איך לעזור לך...אולי באמת בעת ההרשמה הכנסת כתובת שגויה? ועכשיו כשאת מכניסה את הנכונה זה לא עובד? אורנה אמרה שהיא יכולה לעזור, וגם דני שאם אני לא טועה נעלם קצת...ודבל'ה יוכלו לעזור... לגבי תפוז, אני גם מוכנה לעזור, אולי אני אצליח... על איזה הודעות ישנות את מתכוונת? בתיבת המסרים האישיים?

בנושא השאלות

אהלן אביגל
אני לא מבינה מדוע אני לא מצליחה לקרוא את ההודעות במסר האישי. גם הישנות וגם החדשות. גם תפוז שולח לי כנראה תשובות, אך כל פעם שאני לוחצת על המעטפה או מס' מסרים שהתקבלו המס' מסרים מופחת במסר אחד כאילו שקראתי אותו, ולמעשה לא קראתי מסרים כבר כמה ימים. גם כשהגבלתי את קריאת המסרים לסיסמא והצלחתי להיכנס לתיבה האישית עם הסיסמא לא הצלחתי לקרוא את המסרים החדשים. וגם כשהסרתי את מגבלת הסיסמא. כנראה שקריאת המסרים חסומה משום מה ואני לא יודעת למה. אביגל בבקשה אם יש לך תשובה , אז כמובן לא במסר האישי כדי שאוכל לקרוא אותה. תודה !
תודה !
תודה !

POPP - חלונות קופצים

האם ייתכן שהתקנת (או מישהו אחר) במחשב תוכנה שחוסמת חלונות קופצים - POPUP ? בתיבת המסרים מופיעים לך כל המסרים שקיבלת, ברגע שתלחצי על הנושא של המסר הוא אמור להפתח בחלון חדש (מסוג popup), יש תוכנות שמונעות פתיחה של חלונות כאלו ואז צריך להשתמש במקש נוסף בנוסף לקליק שמאלי בעכבר (כמו Shift אך יכול להיות שונה מתוכנה לתוכנה). אם יש לך תוכנה כזו תנסי לכבות אותה כדי לבדוק אם בלעדיה את מצליחה לראות את המסרים. בהצלחה

POPUP

היי רויטל ! תודה תודה לך על הנכונות והעזרה. כנראה שיש איזושהיא תוכנה, אני מאמינה כי הבן המוכשר שלי מהנדס את המחשב מבוקר עד ערב. כרגע הוא איננו, אך מה שקופץ לי כל רגע זה הודעה " CMESYS.EXE - CORRUPT FILE ושאין לי שמץ של מושג מה זה. תוכלי לעזור? ודרך אגב הצלחתי לקרוא "על המזל" הודעה אחת במסר האישי ועוד אחת דרך כתובת ש"תפוז" נתן לי ואת השאר לא, ואח"כ שוב ניסיתי לקרוא ולא הצלחתי. אלא את זו האחרונה דרך תפוז. בינתיים תודה ושתהיה לך שבת נהדרת

CMESYS.EXE

זהו קובץ הקשור לspyware - תוכנה שמטרתה "לפוצץ" אותך עם פרסומות ולרגל אחרי העדפותייך. קודם כל צריך להסיר את התוכנה (יש הרבה תוכנות להסרת תוכנות-ריגול (אולי כך קוראים לזה בעברית) - אני ממליץ על www.ad-aware.com אם לאחר שתסירי את תוכנת הריגול עדיין יש לך בעייה, תצטרכי להביא את המחשב למומחה לסדר את הבעייה ידנית. אזהרה: אם מישהו מציע להתקין Windows מחדש - הוא לא מומחה! אלו אנשים שלמרות שלא מבינים בקרביים של המחשב - מנסים להראות שהם פותרים את הבעייה תוך כדי גרימת בלגן לכל מה שיש במחשב. אם לא תמצאי מומחה - תוכלי להביא את המחשב אלי ואשתדל לעזור.

אביגל ג

New member
מסכימה עם רויטל, זה בהחלט נשמע כמו

תוכנה שחוסמת פופ אפים... גישה לתפוזון יש לך?

אורנה ה1

New member
לגבי ברבור - תיפני לדני יש רק אחד!

אם את עדיין נתקלת בבעיות טכניות. דני כבר זמין (כמעט
).

האימייל שגוי

שגיאה זו לרוב קוראת כאשר נרשמת פעם אחת ואת מנסה שוב להירשם (עם אותה הכתובת). בגלל שאמרת שאינך מקבלת כאן מסרים אישיים - תנסי להירשם עם כתובת אימייל אחרת (תמציאי) - ואחרי שנרשמת - אסדר את הבלגן (אמחק את השם הקודם, אשנה את השם החדש לקודם וכו'). את זה כבר נוכל לעשות במסרים אישיים בברבור (אני מקווה ששם זה יעבוד כי זה לא עובד עם חלונות Popup כמו בתפוז). אם את צריכה עוד עזרה - תגידי.

למעלה