מי מוכן ללמד אותי

מי מוכן ללמד אותי

איך מכינים פאי הרועים? אני זקוקה להוראות מדוייקות, כולל כמויות מדוייקות, וגודל התבנית. מודה לכן מראש.

ady18

Well-known member
אני מצרפת לך מתכון קל ומומלץ

רועים משודרג מאת: ניקי בו 25/02/06 | 10:46 פאי רועים משודרג- ניקי ב מצרכים: חצי קילו בשר טחון 1 בצל קצוץ 2 קופסאות רסק עגבניות למלא מים בשתי הקופסאות הריקות 1 כף וחצי סוכר 1 כף אבקת מרק מל"פ 4 פלפלים חתוכים לקוביות 4 בטטות 1 תפוח אדמה 1 חבילת פטריות אופן ההכנה: להרתיח מים ולשים את הבטטות ותפוח האדמה. לטגן את הבצל , להוסיף את הבשר הטחון, לפורר ולטגן עד שנעלמים כל הנוזלים. להוסיף את הרסק, מים, סוכר , תבלינים. להוריד מהאש. לשטח את הבשר בתבנית בינונית. לטגן את הפלפלים , לשטח על שכבת הבשר. למעוך לפירה את הבטטות ותפוח האדמה לתבל במל"פ ואבקת מרק. לטגן את הפטריות, להוסיף לפירה. לשטח את הפירה על שכבת הפלפלים. להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני. 45 דקות.

pirge

New member
פאי רועים צמחוני או בשרי../images/Emo3.gif

פאי רועים לתבנית 27X33 משומנת . או חד פעמית בינונית. להכין "פירה" מ-6 תפוחי אדמה גדולים להוסיף ל"פירה": 2 בצלים מטוגנים במעט מאד שמן. 2 כפות בערך. 2 ביצים שלמות טרופות במזלג מלח או כפית אבקת מרק עוף פלפל שחור לטעם-לא הרבה. כף או שתיים קמח. לחלק ל-2. לשטח בתבנית חצי מהכמות. לפזר מעליו פטריות מטוגנות, עם הרבה בצל, מעט אבקת פטריות-בערך כפית.... ולהוסיף לטעם מלח ופלפל שחור. או---....... 2\1 קילו בשר טחון מטוגן עם 3 בצלים קצוצים. מטגנים תוך כדי הקפצה במזלג ללא הפסקה....עד שהבשר נהיה פירורים פירורים. מוסיפים: ביצה טרייה ביצה קשה או שתיים מגוררות על מגררת גסה מלח פלפל שחור כדאי להוסיף 50 גרם צנוברים - את הצנובר מטגנים וקולים במחבת שהבשר טוגן - בלי להוסיף שמן. לפזר את הבשר או הפטריות על שכבת ה"פירה" לכסות בחצי השני של הפירה ולאפות עד הזהבת החלק העליון. לפני האפיה לחרוץ עם מזלג את פני הפירה. בצורת שתי וערב. לדוגמא. צריך לאפות מספיק זמן שהפירה יאפה היטב. אפשר להיעזר בניר כסף. הפשטידה פשוטה אבל עושה רושם --- וטעימה מאד. בהצלחה,תהנו.

LANIT1

New member
PIRGE זה נראה אגדה מה שבתמונה זה

פטריות נכון... לא עם בשר... איך עם בשר טחון בא לי לנסות אולי לשבת.. יש איזה רוטב טוב לזה.. אולי רוטב צלי.. או יש משהו אחר מומלץ נראה יאמי מאמי

pirge

New member
LANIT1 לדעתי, אין צורך בשום

רוטב בשני האופנים,גם הצמחוני וגם הבשרי. המאפה מאד עסיסי בפני עצמו. מספיק סלט ירוק עשיר ליד וזה שילוב מעולה. סלט ירוק עם רוטב טעים מאד בבקשה
: רוטב לסלט משולב: חסה\עלי בייבי/תרד טרי 4\1 כוס שמן קנולה 3\1 כוס חומץ 4 שיני שום כתושות 3 כפות סוכר 2 כפות מלאות מיונז כף חרדל----- לפעמים מוותרת לשקשק בצנצנת סגורה היטב. לשמור במקרר אפילו כמה ימים. לצקת ממש לפני הארוחה לפזר פיצוחים קלויים \צנובר קלוי תהנו.

LANIT1

New member
הכנתי היום עם בשר טחון מקווה שיצא

טוב מחר מבטיחה תמונה ... תודה על העזרה PRIGE עשיתי לפי ההוראות.. נראה מה יצא כרגע בתנור.........מתבשלת לה....

למעלה