מי מוכן לייעץ?מנסיון או מהגיון!

העקשנית

New member
תראו-גם אני חושבת שיש צורך בייעוץ

מקצועי, אבל השאלה-מי צריך ללכת? אני? הוא? שנינו ביחד? לאיזה יועץ? אני חשבתי להפנות את השאלה גם לפורומים של ייעוץ ברחבי הרשת. האם לדעתכם סהר תמיכה זה מקום מתאים? ייעוץ פסיכולוגי ראיתי שיש כאן. אבל רציתי גם לראות מה דעתכם כקוראים רגילים....
אני לא רוצה לתת יותר מדיי פרטים כדי לא להחשף מדיי כי הנושא רגיש.

אני חושבת ששניכם צרכים

ללכת,אם אתם מתכוונים לקשור את חייכם ביחד הרי שרצוי שתהיו שותפים גם ביעוץ. לדעתי יועץ לענייני משפחה,אולי מכון אדלר שעושים עבודה נפלאה עם הורים ויש להם גם יעוצים אישיים. את סהר תמיכה איני מכירה לעומק אבל נסי,בכל מקרה לדעתי האינטרנט לא יכול לספק את מלוא היעוץ לו אתם זקוקים ורצוי שתפנו באופן פרטי.

ממתינה

New member
אני חושבת

שאת קודפ כל צריכה לחשוב עלייך ועל הילדה שלך ולא להיות עסוקה רק בו ובילדים שלו ובגרושה שלו, עשה איתך ילדה נכון, זה יותר מצרוף של גרושה+ ילדה, אם לא הייתה שלו מילא היינו אומרים חכי לאט לאט אבל הילדה שלו, מתי יספר להם אחריי הבגרות, לא מקובל עליי, אני חושבת שהילדה היא שלו כמו שהם שלו והוא אמור לפגוש אותך אצלך איתך ואיתה, אולי מידי פעם לא כדיי שירגישו את אבא שלהם לבד כמו שהיו רגילים, אבל לדעתי צריך את כל החבילה יחד ובכיף, ואם הוא לא מעוניין אז זאת בעיה ויש סיבה ומעניין מה היא לא?!

זה בסדר לאמר את דעתך רק ש...

אולי אם תחשבי טיפה תשני אותה אולי? תמיד אני נזכרת במשפט שאבא שלי - איש חכם אמר לי כשהתגרשתי : במלחמה כולם מפסידים בשלום כולם מנצחים. בזכותו תהליך הגרושין שלי היה מהיר,שקט ונשארנו ביחסים טובים למרות כל המטען שסחבתי... אם העקשנית תלך בדרכי שלום ונעם בסופו של עניין התוצאה תהיה טובה לכולם. לה,לבן זוגה ,לבתם ולילדיו.פשוט המכה (שאין ספק שזו מכה תהיה עדינה יותר).

ממתינה

New member
כלל לא התכונתי

רק רציתי וחשבתי לאמר שהיא צריכה לדאוג לעצמה ואם הוא באמת אוהב אותה ועשה איתה ילדה מאהבה הם צריכים להיות יותר ביחד ולקרה את כל הלבבות האהובות סך הכל מה רע בלאחד יחד?!

לא רע בכלל וזו הכוונה

לאחד כוחות,רק שהם כבר חיכו לא מעט זמן (כבר יש ילדה) אז עדיף שיחכו עוד קצת ויעשו את המהלך מושלם עם כמה שפחות פגיעה. זה שהיא צרכה לדאוג לעצמה ולביתה נכון במליון אחוז, אבל אין לנו כאן אב שמתעלם מאבהותו ומאהבתו...

העקשנית

New member
ניצת -מסכימה עם כל מילה שלך=שלום

אני באמת בעד שלום, הבעייה שלא כולם רוצים בשלום אתי
אשתו למשל?

ממתינה

New member
עקשנית מתוקה

ברור וזה טבעי בדרך כלל זה ככה עם הגרושות גם אם הן לא מתכונות, יכול להיות שזה גם מה שהחברה של הגרוש שלי מרגישה שאני נגדה, ואני ממש לא אך יכול להיות שדוקא הוא הגרוש שלי אומר לה דברים בצורות שונות ממה שאני אומרת וגורם לה לשנוא אותי,מי יודע?! אבל אל תיקחי ללב, אתן גם לא חייבות להיות חברות רק תנסי לחיות בשלום ובמיוחד איתו, עזבי אותה ומה שיש להם תסתכלי על חייך איתו ועם הילדה ותחשבי מה את עושה כדיי שיהיה טוב ועדיף טוב לכולם. חלק מהסיבות שעזבתי את הקשר האחרון שלי עם האב ל-3 בגלל הגרושה כי הם אהבו אותי וזה אכל אותה, אך אצלך זה שונה את חייבת לפתור את הבעיות כי הילדה שלו ולא בא לך להיות גרושה עוד לפניי החתונה אה?!

שחף44

New member
למה שאשתו תרצה בשלום אתך ../images/Emo4.gif

אחרי שכבר שנים את מכרסמת במסתרים והורסת את חיי נישואיה ומשפחתה ?

העקשנית

New member
שחף-שלום-מי אמר שאני רוצה ......./images/Emo3.gif

איתה יחסים? אני יודעת שהיא לא רוצה שלום אתי ולא יחסים.זה ברור ומובן לי.אולי בעתיד? קשה לי להאמין. שאלתי שאלה שקשורה גם לילדים שלה-שכחת? את הנעשה אין להשיב. מותר לנסות להיות יותר חכמים מעכשיו-לא?

העקשנית

New member
ממתינה-אם יש סיבה-מהי יכולה להיות?../images/Emo35.gif

אני יודעת שקשה לו לספר להם את האמת. בגלל זה שאלתי לעצתכם. בכדי לנסות לעזור לו. מה עוד יכולה להיות הסיבה-מספיק הפחד שלו לפגוע בהם-לא? גם ככה כואב לו הלב שהוא כביכול הרס להם את הבית כשהתגרש. גם זה קשה לו מאד.הוא לא רוצה להפיל עליהם הכל בבת אחת. זה נשמע הגיוני-לא?

למעלה