מי מודאג ממזג האויר בחתונה

pinuka

New member
מי מודאג ממזג האויר בחתונה ../images/Emo35.gif

בכוונה תכננו חתונה לאוקטובר כדי שיהיה קריר ואנשים לא יזיעו, גם שהצילומים המקדימים לא יהיו תחת השמש הקופחת...
ותראו, אנחנו מתחתנים בעוד כשבוע וחום הנורא לא עוזב, עוד אומרים כל הזמן שתחול עלייה בטמפרטורות. נכנסנו להיסטריה קלה...
מי יודע באיזה אתר אפשר לבדוק תחזית מזג אויר אמינה ליום החתונה? מי מתחתן בעוד שבוע-10 ימים ויודע מה צפוי (גשם, חמסין וכד')?

caspit

New member
אני ../images/Emo10.gif

החתונה ביום שישי הקרוב... חום נוראי. אבל זה עדיף מגשם.

pinuka

New member
ואת יודעת איך אפשר לברר

את תחזית מזג האויר הצפוי לאותו יום?

pinuka

New member
מה - זה לא מדאיג עוד כלות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך זה שרק שתיים בכל הפורום מודאגות? חבל שאין בארץ חורץ, אין כמו חתונה בחורף - כולם מיעים רעננים ולא מתעצלים לרקוד. האיפור נשאר רענן. כולם מריחים טוב... ואפילו התמונות בחוץ יוצאות יפות יותר כשיש עננים, אפילו לקראת השקיעה (תשאלו את הצלם שלכם). מי יכול להרגיע אותי ולהפנות לאתר אינטרנט שבו ניתן לדעת מה יהיה ביום החתונה

מיטלטול

New member
מצטרפת לרשימת המודאגות....

אבל אין לי שמץ של מושג לגבי אתר של מזג אוויר..

../images/Emo5.gifאני מודאגת וגם מחפשת אתר?

אני מתחתנת עוד 9 ימים ומודאגת שלא ירד גשם כי חצי מהחתונה מתוכננת לבחוץ

kuki28

New member
אנחנו ב 28.10... גמני פוחדת.

פוחדת מחמסין...... אוף שונאת חום

מזג האויר ../images/Emo15.gif

אם את מתחתנת בסביבות ה-17 לחודש בתחזית מזג האויר שצפוי גשם. תבדקי באתר תחזית מזג האויר.

nooshP

New member
אני מתחתנת בסוף דצמבר

ככה שמראש אני מניחה מזג אוויר דיי זוועתי.... אבל לשמחתי מצטרפת לכאן ידידתי הוותיקה "הדחקה", אשר אומרת שבידיוק יהיה יום יפה וחמים....

נועם7

New member
אני בעוד 18 יום מתחתנת. מדאיג אותי

מזג טוויר חורפי. אני מאוד מקווה שיהיה מזג אוויר חמים באותו היום.

טינקי22

New member
אומנם אנחנו מתחתנים בנובמבר אבל מזג

האוויר מ א ו ד מטריד אותנו. אנחנו מתחתנים בגן ומאוקטובר מקרים אותו (נעשה לאוהל) במזג אוויר יפה קבלת הפנים והחופה בחוץ ופותחים את הדלתות של אוהל והמקום יותר מרווח . בן זוגי מעדיף להיות פסימי ולהתכונן לגרוע מכל -- יהיה גשם בטוח . אני לחלוטין בהדחקה - מקווה שיהיה יום אביבי-קיצי ואנשים יסתובבו עם גופיות -- נו ... שווין ..

pinuka

New member
לדעתי עדיף שיהיה קריר

מאשר שיהיה חם ומעיק, אני רוצה שהחתן לא יסבול בתוך החליפה ושהאורחים לא יתמוטטו מחום בריקודים, לכן אני מעדיפה שיהיה קריר. אך לפי מה ששמעתי השנה אוקטובר ונובמבר צפויים להיות חמים בכ-10 מעלות מעל הממוצע!!! וזה המון! בכלל כל העולם מתחמם ובייחוד ארצינו הקטנטונת... כך שלכל המודאגות מיום חורפי, קר ומושלג- הסירו דאגה מליבכן, בטוח יהיה חמים, השאלה היא רק כמה - חום נעים או חם מידי???

looshik

New member
את לא שמה לב שבערב קריר?

אני חוששת שיהיה יותר מידי קר ולא חם. חוץ מזה בדקנו את הנמל (שם אנחנו מצטלמים) בשעה שלוש בצהריים לפני שבוע, מבחינתי היה סבבה.

looshik

New member
לא יהיה חם מידי זה בטוח

אני אומרת לכולם לבוא עם קצר ולהביא משהו ארוך מעל. רק לעצמי לא דאגתי - אני אלבש מחוך ויהיה לי איזה צעיף שאני בספק אם אני אסתובב איתו. אני מאמינה שמכל השכבות של השמלה אני לא ארגיש כלום.

אפרת1210

New member
מזג האויר מטריף אותי כבר יומיים

אני כל הזמן בודקת מה אומרים על מזג האויר, רק שומעת את המילה טיפטוף נכנסת להיסטריה. אני מפחדת שיהיה קר מדי למרות שאומרים שצפויה התחממות וזה טוב. הלואי ויהיה כמו היום בערב, נעים, קריר אבל לא יותר מדי

סנאץ

New member
תחזית לחודש אוקטובר

אפשר למצוא בקישור הבא http://www.israelweather.co.il/month.asp

ט ו ש ה

New member
אין מה להלחץ

א. כי זה לא יעזור וחבל על האנרגיות ב. בכל מקרה - גם אם ירד גשם זלעפות, או שיהיה חום אימים החתונה של כולכן תהיה מקסימה. והנה שתי דוגמאות - יש לי חברה שהתחתנה בספטמבר שעבר, ביום שלדעתי היה היום הכי לח בעשור האחרון, אנשים הזיעו בטירוף, ועדיין - רקדו כמו פסיכים עד 03:00 בבוקר. אני עצמי מתחתנת בפברואר, מה שכמעט מבטיח לי יום גשום וסוער, ועדיין אני יודעת שמי שחשוב לי יבוא, ירקוד ויהנה - לא משנה מה קורה בחוץ.

caspit

New member
אוי לאאאא!!! ../images/Emo7.gif

ב-15.10 צופים יום מעונן חלקית עם גשם מקומי!!! אוי עכשיו אני בלחץ

caspit

New member
בעצם זה בלי גשם...

האייקונים הדומים בלבלו אותי. הלוואי שלא יהיה גשם.

למעלה