מי מה ואיפה?

מעוין

New member
מי מה ואיפה?

שלום, לפני כחודש וקצת התחלתי ללמוד סלסה במועדון הסינגל גרין באוניברסיטת בן גוריון. אבל עכשיו בעקבות החג אני נמצא במרכז ואני מחפש אחר מועדון נחמד אליו אוכל ללכת ללמוד בשבועיים הקרובים. אני בן 26 ומחפש קהל פחות או יותר בגילאים שלי, מקום שבו מלמדים קובני ורואדות למתחילים ושתהיה אווירה כייפית. מהמעט ששמעתי נראה שהזירה היא המקום במרכז, אך אני מעוניין לדעת האם יש משהו שנפתח היום, יום חמישי, שעונה לכל הבקשות שלי, אשמח לקבל מידע בנושא. אני אישית חיפשתי במספר אתרים, ראיתי לדוגמא שיש היום במרכז ביכורי העיתים משהו, אבל אני לא סגור על הקהל והאווירה, כל מידע יעזור לי. תודה רבה.

amits6

New member
ברוך הבא לאיזורינו אז ככה

ביכורי העתי בהחלט יכול לענות על הצרכים שלך !!!! מבחינת גיל והאווירה בנוסף יש את קסטרו שנמצא בדיזנגוף סנטר מקום מאוד נחמד (הפבוריט שלי) שיש בו הכל מהכל (רק לימודים אין) והוא חינם אז שווה לבוא. בנוסף יש את ההום קלאב בדולפינריום יש לימודים ל.א וקובני והכניסה חופשית. יש את הפוקוס שם מלמדים הכל והקהל צעיר יותר סביב ה 20 . הצעה אישית ביכורי העתים ולאחר מכן קסטרו. ביום שישי ביילטינו שיושב בקרליבך תל אביב. שבת ליל הסדר הזירה או קפה הבימה (חד פעמי) עד 12:30 חינם בהבימה. שיהיה לך חג שמח ותהנה.

מעוין

New member
תודה, אבל אני אשמח לקבל עוד פרטים.

תודה עמית, וגם ביקרתי באתר וראיתי את התמונות... התמונות מתוך ביקורי העיתים קצת הרתיעו אותי מאחר וזה נראה קצת כמו מקלט וגם כולם שם נראו לי מאד מבוגרים. אני רוצה לצאת לשם עם משהי שהכרתי השבוע והיא בת 22 משום מה נראה לי שביכורי העיתים ירתיע אותה, אבל אולי אני טועה בגדול ולכן אשמח אם תספר לי מה הולך שם. הקסטרו נשמע סבבה לגמרי, אבל אני עם חודש וחצי של ניסיון עוד אין לי הרבה מה למכור... : ) אבל יכול להיות ששם היא יותר תהנה... כנראה שאני אאלץ להמתין לביילטינו מחר, אשמח לקבל מידע נוסף לגבי היום, ושוב תודה רבה.

amits6

New member
אני מתנצל שלא חזרתי אלייך אתמול

ביכורי העתים זה נחמד לכל הגילאים. אם החברה ממש רוקדת טוב אולי היא תרגיש שם לא בנוח. בקסטרו כולם מרגישים בנוח מבחינת רמה ואנשים. אתה יכול לפנות אליי בפרטי ונדבר טוב ? אז חג שמח.

למעלה