מי מהחברות CANON או NIKON

STABPRIMO

New member
מי מהחברות CANON או NIKON

היא חברה חדשנית יותר בעלת תפיסה מתקדמת יותר .עם פיתוחים אמינות אני לא מתכוון למי יש כמות פיקסלים גדולה יותר אלה גישה מהנשמה לצילום ולמצלמות כן כן שאלה מוזרה אני יודע אבל חשובה....

shmulik b

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo88.gifמינולטה...../images/Emo6.gif

למרות שכווווווווווולם אוהבים קנון/ניקון. (אני מצלם בקנון)

ted

New member
שתיהן כיום טובות בערך באותה מידה -

אבל - כשניקון כבר מכרה את ה ניקון F - ה SLR שלה, קנון עוד ישבו על העצים ואכלו בננות....

© DrorZi

New member
אתה לא אוהב../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לדעתי:היום - קנון !המבחר גדול ופונה

לכל הרמות,לא רק למיקצוענים בלבד או למתחילים בלבד. מבחר העדשות גם הוא עצום -וזו ההוצאה הבאה החשובה לאחר קניית גוף רפלקס - וגם מתאים לכל רמות המחיר -את זה קשה למצוא בניקון ,שהמבחר בה מצומצם יותר - ואז פונים לחברות אחרות,למשל סיגמה
לבעלי קנון האופציה של חברות נוספות היא תוספת למבחר של קנון - מגדיל עוד יותר את האפשרויות. גם תחלופת הדגמים הגדולה בקנון מעידה על התפתחותם - הם לא מחכים שנים כדי למצות את הייצור של גוף קודם - אלא מוציאים דגמים חדשים ומשופרים יותר , ודואגים גם לתמחר ברמת מחיר המתאימה גם לחובבים. והגופים ,שלכאורה נפסק ייצורם - אינם כה גרועים ונהדרים לשימוש רוב החובבים ולצרכיהם. קנון לא מזלזלים בלקוחותיהם והם כל הזמן מפתחים וערים לדרישת השוק ולא מהססים עם יציאת דגמים חדשים. מאידך בעיה אחרת: המצלמות שלהם לא יכולות להיחשב כהשקעה כלכלית טובה - כי ערכן יורד כשיוצאים הדגמים החדשים, אז מי שחושב לרכוש אחת,כדי להחליף,שייקח זאת בחשבון, לדעתי זו פריבילגיה שלא כל חובב יכול להרשות לעצמו - לרכוש ולמכור בהפסד כדי לרכוש חדש תחתיו. במיוחד לא ברפלקסיות.צריך לבדוק טוב במאפיינים של אותה רפלקסית,לראות מה מציעה ורק אז להחליט על הרכישה,ובהתאם לצרכים האישיים.

למעלה