1).איך זה יכול להיות חרא פארק, כשזה כזה פארק אדיר!...! 2). יהיה אחלה אווירה ת'יודע.. פארק חדש...אלמנט....אה ואם אתה רוצה אז בשבילך...גם סטריט משין ישתפו פעולה שמה אוי.....אני כזה ממורמר היום....
אני מודה שבתמונות זה נראה אחלה פארק וכל זה. והלכנו לשם ודי התאכזבנו, זה פארק מוזר כזה ויש שם מה לעשות, אבל לא בהרבה גיוון, בקיצור לא יודע פארק תקוע בלי הרבה זרימה, שתיהיה שם תבין. לגבי האווירה קיסריה מלאה בהרבה (לא כולם אבל חלק גדול) של פוזרים עשירים דפוקים וסרפר בויז שבאים לגלוש בפארק או משהו כזה. קיצר אחרי שהיינו שם ונסענו שם עם כמה אין אווירה בכלל. מה שכן יהיו כוסיות קיסריתיות
שתהיה בדמו... וחוץ מזה, עדיף פוזרים עשירים וסרפרים מאשר עברייני צעצוע על אופניים שבכוונה לא נותנים ליסוע (שוהם) אה ובקשר לסטריט מאשין, ת'יודע, יש ת'ילדים האלה שמה שלא קשור לסטריט משין אז זה חרא של דבר והם לא מוכנים לשמוע על זה אפילו... אבל כנראה שאתם לא כאלה...
הארוע מתחיל ב 11 לפי מה שכתוב בפלאייר ולפי האתר של אגד אוטובוס אחרון מצומת אור עקיבה יוצא בשעה 17:00 גם אם לא תהיו בכל התחרות תוכלו להיות שם רוב הזמן (והתחרות מתחילה ב 13:30 ככה שאני מאמין שגם את רוב התחרות תוכלו לראות כנסו לאתר של אגד www.egged.co.il