???מי מגיע

Brusi

New member
בתוכניה:

1. לשאול אותו מה היה הקטע עם Starcraft - Ghost 2. לבהות בו בהערצה 3. לתבוע אותו תביעה ייצוגית על כך שבזבז שעות מזמננו. התביעה בסך כל הכסף והדברים המועילים שהיינו עושים אם לא היה באטל.נט ועכשיו ברצינות.. אם הוא לא יישא דברים אז אין מה לבוא, אני לא חש צורך להתחכך בו.. וגם אם כן, מה הוא כבר יכול לומר? טיזרים יש מספיק (יותר מדי, והאמת שהם עושים את העבודה)... האמת היא שהוא חייב להיות איש בעל חזון, והייתי שמח לפגוש אותו אולי בפורום אחר... (פורום במובן המקורי) סתם מחשבות :)

Brusi

New member
הוא אמר משהו מעניין? שיתף מה הסוד שלו?

סיפר על מקום מחבוא באזורת' עם חרב קסומה, שאף אחד לא ידע עליה קודם? המציא דמויות מיתולוגיות חדשות שקשורות לשטן אחרי שהוא הרג את כולן בדיאבלו 2 כדי שיהיה לו מה להרוג בדיאבלו 3? סיפר מה הקטע שהחל מהשליש הראשון של סטארקראפט 1, כל המשחקים עוסקים אובססיבית בשרה קריגן, ודווקא עכשיו בסוף סטארקראפט 2 כשחשבנו שנפטרנו ממנה והיא חזרה להיות בחורה רגילה אנחנו רואים שהיא הגיבורה של המשחק הבא.. ועוד של הזרג (כאילו העטיפה של Brood War לא היתה מספיק תהילה בשבילה)

erezor

New member
מייק מורהיים הגיע ודיבר

הוא לא חידש יותר מדי - הוא דיבר על ההיסטוריה של בליזארד, שאני לא מאמין שהיו שם יותר משני אנשים שלא הכירו (אני אומר שני אנשים כי שניים מהאנשים שבאתי איתם לא הכירו, אני מניח שהשאר כן...
), ואחר כך הוא דיבר קצת על עצמו וקצת על האופן שבו בליזארד עושה דברים ונתן כמה עצות שנשמעו מאוד טוב. לא בכל יום מגיע מישהו בסדר גודל כזה לארץ, ועוד מוכן לקחת את הזמן ולדבר בפני קבוצה קטנה של מפתחים מקומיים (ובטח כשזה נעשה בגראג'...). בליזארד בעיניי היא אחת ממעט מאוד חברות שמושכות את תעשיית המשחקים באופן עקבי כלפי מעלה, ולא הייתי מוכן לוותר על האירוע הזה...

למעלה