מי מגיע

notis12

New member
מי מגיע ../images/Emo92.gif

ביום חמישי ושישי הקרובים מגיע ארצה אומן יווני לפי מיטב ידיעתי לשתי הופעות בלבד לא אוכל לומר היכן הוא מופיע { אני לא עוסק בפרסום} אבל ההיתי רוצה לראות את חברי וחברות הפורום שם ... אגב שמו של הזמר הוא : יאניס טאסיוס אני מצרף תמונה שלו .... נ.ב. אפשר לראות עוד פרטים בעיתונים { אני אהיה שם ביום שישי אז....להתראות }

notis12

New member
משו שמצאתי ../images/Emo23.gif

את כל שירי הרבטיקו אפשר לרקוד. ריקוד היחיד נקרא 'זבקיקו' והריקוד המשותף 'חסאפיקו'. בעבר, בשנות ה-30, היו לריקודים הללו כללים ברורים, שאיש לא עבר עליהם. הזבקיקו נועד לאדם אחד שקם ורקד לבד. לעולם לא הצטרפו אליו במהלך הריקוד. מי שהצטרף עלול היה לגרום לפגיעה כל כך גדולה בכבודו של הרוקד, שפרובוקציה כזאת הסתיימה לעיתים בקטטה ובמקרים קיצוניים אף ברצח. בזבקיקו יוצרים מעגל סביב הרוקד, וחבריו כורעים מסביב ומוחאים כפיים קרוב לרצפה, בגובה נעליו של הרוקד. לעיתים אחד מכה לפתע בנעלו של הרוקד. כל הסימנים האלה נועדו להראות לו שהוא המלך בערב הזה, והם הקטנים יעשו הכל למענו. לא פעם הם פותחים בזה אחר זה בקבוקי יין ומוזגים לכוסו של הרוקד, שטועם ממנו, ואז זורקים את הבקבוק כדי להראות לו שהם מוכנים לתת לו הכל. כל רוקד ממציא את הצעדים לעצמו בסגנונו האישי. לפעמים מניח הרוקד את כוס המשקה שלו על הרצפה ורוקד סביבה. על נשים מהוגנות נאסר לרקוד זבקיקו במחששות ובבתי המרזח. רק לזונות היתה שמורה הזכות הזאת. לעומת זאת, את החסאפיקו נשים יכלו לרקוד גם במועדונים ובמחששות .

Nava5

New member
נוטיס../images/Emo51.gif../images/Emo23.gifמסוג המידע שבקשתי

לגבי ההופעה: אם תאמר לפחות באיזו עיר (?) יתכן שהשבוע זה יצא לפועל. לילה טוב.

12אניהיא

New member
יאניס טסיוס מגיע לשני הופעות בארץ..

והוא יופיע כמובן בפוסידון.

notis12

New member
יאניס טסיוס מחר ומחרתיים ב....

מועדון פוסידון באזור התעשיה החדש של רשל"צ נוסעים לכוון חוף הים או הסופררלנד .... אני ועוד כמה מחברי וחברות הפורום נהיה שם ביום שישי .........אז...להתראותת...

למעלה