מי מגיע ל-SpaceBar?

CaptainOok

New member
מי מגיע ל-SpaceBar?../images/Emo98.gif

חבר'ה, ה-20 בינואר מתקרב! אני כבר נרשמתי, ופשוט תהיתי כמה פרצופים מוכרים אני אראה שם
רק שתדעו, שאם לא יירשמו מראש מספיק אנשים, אז ייאלצו לבטל את האירוע... אז תירשמו, שמעתם??

sysiphus

New member
מאוחר מדי להירשם

לצערנו... כידוע לך, ולרבים אחרים בפורום זה, נדרש היה מספר מינימאלי של נרשמים ע"מ לקיים את האירוע. ייתכן ורבים תכננו להגיע לאירוע, אך היות ומספר הנרשמים מראש לא הגיע למספר המינימאלי, אנו נאלצים לבטל את האירוע. מרבית התכנים שהוכנו במיוחד עבור האירוע ייושמו באירועים אחרים בעתיד, ראשית כל בפסח. חבל מאוד, היות ומטרת האירוע הייתה גיבוש חברי המועדון בפרט וקהילת חובבי מס"ב בכלל. כל הרעיון היה מפגש חברתי ולא צפייה של קהל במסך. מתן אפשרות לצחוק ביחד ולשתף בסיפורים וחוויות, היות והאווירה של האירוע הייתה אמורה להיות אווירת פאב/מסעדה, בה אוכלים, שותים וצוחקים יחד, ומדי פעם מתפנים לצפות ולהשתתף באיזשהו אירוע אינטראקטיבי או בקטע קצר ומצחיק. אני מקווה שבכל זאת ניישם כזה אירוע בעתיד, אבל חובבי מסע בין כוכבים הבהירו היטב את החוסר המוחלט בתחושת קהילה בארץ... ניחא, חבל על מי שמת...

היה צריך להירשם שבועיים מראש?

אני לא יודע מה אני אעשה מחר, ואתה רוצה שאני ארשם יותר משבועיים מראש? הממ.

sysiphus

New member
אפשר גם לתכנן מראש...

אירוע כזה לא קרה אף פעם בארץ. אירועים מסוג זה קורים אחת 2-3 בשנה. אז למעט הפעמים שהם קורים, כן, אפשר להירשם מראש... זה עניין של מחויבות ושל סדרי עדיפויות בחיים. אולי אתה לא, אבל אני מניח שמרבית האנשים מפנים את הלו"ז שלהם לאייקון, ויודעים בדיוק מתי זה חודשים מראש, ואפילו נרשמים מראש למה שניתן להירשם מראש ברגע שניתן... חודש מראש ואפילו יותר. היות וללא מספר מינימאלי של הזמנות מראש לא יכולנו לקיים את האירוע, ולא הגענו למספר זה, לא ניתן היה לקחת את הסיכון... חבל על מי שמת.

../images/Emo22.gif

הצטרפו אלינו בשבוע הבא לעוד שעה מרגשת של "מעולם הזואולוגיה הפוסט-מודרניסטית בראי המשה", עם ודק משה.

Bajoran Priest

New member
אני חושב שהתאריך היווה בעיה.

מבחינת הצעירים שבחבורה, מדובר בערב יום לימודים. מבחינת הסטודנטים, תקופת מבחנים. לי, למשל, יש מבחן גדול בסמיכות קרובה מאוד לתאריך המתוכנן, ובגלל זה לא הייתי יכול להתחייב מראש. אני חושב שעם בחירה מוצלחת יותר של תאריך ופרסום מוקדם יותר מראש- למשל, בפאנזין, היה לאירוע יותר סיכויים להתקיים ולהצליח. אני חושב גם שמספר האנשים שיגיעו לאירוע כזה בפועל יעלה בהכרח על מספר האנשים שיהיו מוכנים להתחייב לכך כספית מראש.

Bajoran Priest

New member
לראיה

בסבב הטלפונים שעשיתי, מתוך 10 האנשים שהתקשרתי אליהם, לפחות כמה הביעו את הקושי להגיע ביום לימודים. כמה אחרים, אגב, הביעו הסתייגות כלכלית, ואחד אמר שאירוע הקומיקס הסמוך דווקא יותר מושך אותו. מישהי אחרת דווקא הביעה רצון להגיע, אבל לא הייתה יכולה להתחייב בגלל הצבא.

subatoi

New member
אני חושב:

א. אירוע כזה באמצע תקופת מבחנים (או על סיפה, תלוי באיזה מוסד אקדמי מדובר), הוא בעייתי. עובדה. אני מכיר לפחות מישהו אחד שלא ידע אם הוא מגיע או לא בדיוק מהסיבה הזאת. ולפחות עוד אחד שהביע התמרמרות בנידון. ב. אם היה מובהר במקומות הרלוונטיים בימים האחרונים שהחול בשעון אוזל, ואנחנו על סף הכרעה, ושצריך להחליט עד אמש (מסתבר), אולי זה היה מעיר כמה מתנדנדים, כמה מתלבטים, או כמה קולות צפים. אבל זה לא נעשה (לפחות אני לא זוכר שראיתי תאריך ספציפי). בעסה.

למעלה