מי מגיע למפגש בשבת?

barak007

New member
בוקר.....וסופשי שקט,ונעים

איילת אפשר במחילה לקבל "כסת" פרטים על המפגש המיוחל בעוונותי נטשתי אתכן בזמנו ולסיום יהודי מגיע לבית בושת בצרפת ושואל: מישהי מכירה סקס בסגנון היהודי הישן והטוב. כולם שותקות,רק אחת צעירה אומרת לו:כן,אני מכירה. עולים לחדר והוא מתפשט,ואז היא אומרת לו: תראה,מאוד לא נעים לי,סתם אמרתי שאני מכירה את הסגנון היהודי,אני חדשה כאן ורציתי להשוויץ. יודע מה,תראה לי מה זה ואני אתן לך בלי כסף. אוהוו-אומר האיש זה בדיוק הסגנון (בלי כסף).

AYELET1

New member
סליחה על השאלה אבל...

מתי השתתפת?! אלא אם כן מדובר במי שאני חושבת עם ניק שונה...

barak007

New member
|בדיוק.....(למה הסמיילי לא עובד?)

הבעיה שאין ניק קודם הכל חדש פירמטנו,הספתרנו,החלפנו שם,גיל,אוקצור.............הכל חדש ורק המתבגרים נשארו כמו שהם.

AYELET1

New member
אז כתוב לפחות מי אתה ../images/Emo13.gif

כאן או במסר בכל אופן המפגש כפי שכתבתי, מבוטל לצערי.

AYELET1

New member
אם כי...

בכל מקרה אתה מוזמן להמשיך ולהשתתף , גם אם לא תזדהה
אבל אז אני אשאר נורא סקרנית, והסקרנות כידוע הרגה את החתול . לך תדע אם זה מתייחס רק לחתולים

dona flor

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

מאחלת לכן מפגש נעים
מחכה למפגש הבאה

vered4

New member
מאחלת פגישה כייפית ../images/Emo73.gif../images/Emo151.gif

לצערי גם אני לא יכולה להגיע.

אני בתפקיד המכבסה המשפחתית

כפי שכבר הודעתי לך בתחילת השבוע. לצערי הרב
ברצינות- התנין לא היה שלשה שבועות הג´אמוס שבועיים וההליקופטר המרחף חזר מטיול שבוע שלם. סוף סוף כולם בבית בשבת. אז אני בתפקיד הטבחית המשרתת העוזרת הכובסת המגהצת ה... אימא שמגועגעת נורא.

yalyul

New member
../images/Emo132.gif שעור בכביסה...

כמה מכונות את מפעילה רק על הג´מוס והתנין? שנדע מה מחכה מאחורי הסיבוב הבא... האם שנת היופי של שבת תתחלף ברכינה מעל פיה הפעור של מכונת הכביסה? והקפה הטעים של מוצאי שבת יעלה אדים וניחוחות שיתערבבו לי באדי המגהץ? אבל מה כל זה למול הגעגועים...

AYELET1

New member
לפחות כיום לא צריך לגהץ...

בניגוד למה שלנו היה, המדים כיום הם סינטטיים. מזיעיםן בהם פחד, הם חונקים את העור, אבל לא צריך לגהץ

גליה12

New member
יאללה שיהיה לכם מפגש של כיף

ותחשבו עלינו- בעוונותינו הלכה רשת המחשבים - ואני מנותקת מסם החיים- ועוד בשישי-שבת נראה מה יהיה...

AYELET1

New member
המפגש מבוטל

עקב מיעוט מספר המשתתפים (בינתיים האדם היחיד שאני משוכנעת שבא זו אני עצמי
)

גליה13

New member
צר לנו איילת- טרחת כל כך

מקוה שלא ייאש אותך אנחנו באמת רוצים לפגוש זו את זו- וזו את זה- רק שלא נסתייע בידינו- אז פעם הבאה (בעזרת האל כי טוב)

למעלה