מי מגיע לטיש היום?
ה השבלולית שבשלולית New member 19/2/04 #3 לבוא או לא לבוא? אהה זאת השאלה, אם מישהו מבטיח לי לעמוד בחוץ לעזור לי למצוא חניה אני באה... א-מ-א! כדאי?
לבוא או לא לבוא? אהה זאת השאלה, אם מישהו מבטיח לי לעמוד בחוץ לעזור לי למצוא חניה אני באה... א-מ-א! כדאי?
ב בן הצבי New member 19/2/04 #4 בטח לבוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עומד בחוץ לכוון אותך... אין בעיה!!
ה השבלולית שבשלולית New member 19/2/04 #7 אוקיי קבענו! אני הולכת לנוח קצת, כדי שאני לא אנהג בזיגזגים.. דירבאלק אתה לא שם אני חוזרת הביתה לישון!
אוקיי קבענו! אני הולכת לנוח קצת, כדי שאני לא אנהג בזיגזגים.. דירבאלק אתה לא שם אני חוזרת הביתה לישון!
K KaleMoid New member 20/2/04 #14 יש מקום ממש קרוב אבל לא רוצה לגלות לכולם. רק למי שמתחנף, גם אני צריכה חנייה.
U uri80 New member 20/2/04 #16 בשביל מקום חנייה נורמלי שם אני מוכן לעשות הרבה יותר מסתם להתחנף. ממש נמאס לי לחפש שם חנייה כל פעם.
ח חמוד1962 New member 20/2/04 #17 איך היה הטיש? תכננתי להגיע, אפילו יצאתי ונסעתי לכוון ת"א. אבל יש דברים שמעבר לתכנונים..... מי הגיע?
ד דסדס New member 20/2/04 #19 כמו אויר לנשימה! ואייייי איך הייתי צריכה את הטיש הזה! הגעתי! נהנתי.... קצת הייתי ממוטטת מעייפות...... אחרי חודש וחצי בצבא, חמשוש הופך להיות דבר חיוני בשביל להמשיך לשרוד! תודה לכל מי שבא.... ומי שלא בא, שיחנק! אוהבת את כולכם! טוראית דסדס
כמו אויר לנשימה! ואייייי איך הייתי צריכה את הטיש הזה! הגעתי! נהנתי.... קצת הייתי ממוטטת מעייפות...... אחרי חודש וחצי בצבא, חמשוש הופך להיות דבר חיוני בשביל להמשיך לשרוד! תודה לכל מי שבא.... ומי שלא בא, שיחנק! אוהבת את כולכם! טוראית דסדס
מ מותר לי New member 21/2/04 #20 צ'ונגית... מי כותב טוראית? כותבים טור', וזהו! בעצם... שכחתי שאת צעירה... סורי!