מי מגיע לועידה? הועידה תתקיים ביום שישי בעוד שבועיים. מי מגיע כחלק מנוער תל"ם, ומי מגיע עם המשפחה?
ע עומרי סטרק New member 28/5/04 #1 מי מגיע לועידה? הועידה תתקיים ביום שישי בעוד שבועיים. מי מגיע כחלק מנוער תל"ם, ומי מגיע עם המשפחה?
ק קיבוצניק רפורמי New member 28/5/04 #3 אולי אני אבוא אני רק צריך לוודא שזה לא מתנגש לי בכלום. אני יכול לבוא כחלק מנוער תל"ם ואני יכול לבוא כחבר קהילה זה לא כל כך משנה.
אולי אני אבוא אני רק צריך לוודא שזה לא מתנגש לי בכלום. אני יכול לבוא כחלק מנוער תל"ם ואני יכול לבוא כחבר קהילה זה לא כל כך משנה.
ק קיבוצניק רפורמי New member 30/5/04 #9 אני בא! חשבתי שזה אולי יתנגש לי בבגרות בתיאטרון אבל זה לא! אז גם אני אבוא! נתראה שם! אגב אין לי תוכניה, מה מתוכנן שם?
אני בא! חשבתי שזה אולי יתנגש לי בבגרות בתיאטרון אבל זה לא! אז גם אני אבוא! נתראה שם! אגב אין לי תוכניה, מה מתוכנן שם?
Y Yones New member 29/5/04 #4 אולי אני גם יבוא.. יש איזה הרשמה שצריך לעשות?? או סתם לבוא?? מי עוד בא??
ש שני גן פרקל New member 30/5/04 #7 גם אני... אבל רק ליום שישי... חניכה שלי הזמינה אותי לבת מצווה שלה ביום שבת- איזה חמודה! קיצר, נתראה בקרוב!
גם אני... אבל רק ליום שישי... חניכה שלי הזמינה אותי לבת מצווה שלה ביום שבת- איזה חמודה! קיצר, נתראה בקרוב!
ע עומרי סטרק New member 30/5/04 #8 שרון ורינת היה כתוב בתוכנייה מעמד של נוער תל"ם בטבע. מי אחראי על המעמד?