מי מגיע להופעה ב-28?

efratushke

New member
יוווווווו!!!!!! חחחחחחחח

אני לא מאמינה שאמרת את זה! אני זוכרת שהוא אמר לי "אה, וואלה?... אני חייב ללכת עכשיו! ביי! אולי בהזדמנות אחרת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

efratushke

New member
שלא נדבר על זה ש..

שכמעט וכבר סדרנו מקומות ישיבה למוזמנים לחתונה!!

efratushke

New member
בקיצור - נעה.. לא נורא ../images/Emo13.gif

יש לך חברות שאוהבות אותך

papal

New member
הכרטיסים בדרך בדואר

ובכל מקרה אני יהיה שם עם כרטיסי מועדון בכניסה לבארבי- מי שיודיע לי שהוא מגיע- קבל יקבל כרטיס לטובת ההנחה כולכם אמורים לדעת את המספר טלפון שלי מי שלא יודע שיגיד לי באיי סי קיו

כתמונית

New member
מה קורה פה??!!

סליחה.... מזה פה??!! פורום ירידות על נעה??!! נכון! אני מנגנת חלילית!! האם זו בושה?! לא נראה לי!!! (להזכירך גם אילל מנגן על חליליות...) חוץ מזה שאת בכלל בקולנוע!! אין לך שום זכות להגיב... ובקשר לגיא.... אני בכלל לא ק\רציתי לקחת חלק בכל הסיפור הזה!!! אני לא הלכתי לספר לו את זה!!! כמו מושפלת!!!!!!!!!!! (מושפלות!!!!)

papal

New member
הלו להו

מי אמר פה משהוא רע על חליליות?? גם אני מנגן ותאמינו לי הפסד של מי שלא יודע לנגן חלילית

שושה 12

New member
../images/Emo79.gifהתחלתי...

לפני 3 שנים בערך. היו לנו חוגים בביה"ס: או
או חלילית. בחרתי חלילית ומאוד נהיניתי. למדנו רק שנה אבל גם זה שווה. אני יודעת לנגן יהונתן הקטן + ליווי, משהו של באך, משהו של מוצרט, עוד משהו של מוצרט, קום בחור עצל, התקווה ועוד...

כתמונית

New member
מזה הדיון הזה??!!

חחח... איזה עצוב דיון על חליליות.... אבל אני אישית גאה שאני מנגנת 10 שנים חליליות! אז נא לכם לככככווולללכם!!! או כמו שאומרים חליליות או לא להיות! ותגידו - אני היחידה שלא זכתה לקבל שיעור חלילית בביה"ס והייתי צריכה לשלם למורה פרטית??!!

efratushke

New member
גמני מנגנת על חלילית!

אפילו יש לי בבית סופרן, אלט, טנור וחלילית אירית (ברה
) אבל האמת החלילנית הכי מקצוענית פה זאת הכתומה.. אין מה לעשות התקבלת למגמת מוסיקה עם החליליות שלה היא חננה של חליליות! היא מורידה את כולנו פה ברמה שלה! עלי והצלחי יא כתומה! המשיכי בדרכי!
(אוהבת אותך) איפה דנה המוצ'טרה נעלמה?!

טרושקה

New member
חחח נזכרתי...

אם כבר מדברים על חליליות - לדנה יש את החלילית הכי מסריחה!!! יצא לך לנגן עליה פעם? את מנגנת וכל היתושים מתים מההדף שיוצא שם.... חחח איזה משהו מוזר מהמזרח...

כתמונית

New member
נצחת...

א. אפרת וואו! כמה מחמאות!!! ואת האמת אני גם אוכלת אותך בכמויות של החליליות שיש לי!! 3 סופרן! 3 אלט 2 טנור באס סופרנינו אירי עוד אחד מוזר שהבאתי מקרואטיה ועוד אחד מדרום אמריקה! וואו.... חחח!! אבל את מי זה מעניין?!!! חוץ מזה שלך יש את הגיטרה הכי כוסית! נצחת!! וכן!!! איכס!! ניגנתי על החלילית המסריחה של דנה!!! היא גם לא מכוונת!! זה מעצבן!! (ומסריח!!! בעעע!!!)

Sn‡ƒƒ

New member
באריאל..

ובשביל לחסוך לך עוד הודעה..זה נמצא ליד פתח-תקווה\ראש-העין בערך..

למעלה