וסוף סוף אני וידידי הסקסופוניסט נהיה בהופעות מלאות ביחד... הלכנו ביחד להופעה של הדורבנים ובוטן בקניון ערים ושנינו נהננו בטירוף...ושבוע הבא הם מופיעים אחד אחרי השני אז מאה אחוז שאני באה, וגם אם יתהפך העולם (או שאני אשתעל למוות...והמבינה תבין
) אני אהיה שם! (הרגע עשיתי מזל רע לעצמי...אני צריכה לדבר פחות...)
אני אל מאמינה!!! אפרת!! חייבים ללכת!!! לא מעניין אותי שיפטרו את עינב! אני אשלם לה!!! לא הייתי בהופעה כבר שבועיים!!! (אוי... זה נהייה חולני....) must see Dorbanim!!! ודנה! לא מעניין אותי מה את עושה באותו יום את באה גם אם אני אצטרך לגרור אותך מהשערות באףףףףףףף!!!! (מה קרה לי!? אני חולה לגמריי!!!) אהה כן! ומחר - שביתה!!!!!!!!!
אבלללל!!!!!!! כל כך הרבה דברים!!!! בגרויות! הופעה של יוני בלוך יום לפני (יו.. אני חייבת ללכת לראות את יוני ולהקתו!)! הכנות לחתונה! מסיבת מומולדת לסבתא (מצאו יום לעשות מסיבת מומולת..)! ו... כתומה... אין לי כסף להכל חחחחחחחחחחח.. אם את בשוונג של שלם לעינב על ההתפטרות.. אולי תשלמי עלי באותו זמן?
כפ"ס... יש לנו בארבי מתחת לאף!!! אבל הם לא היו פה כבר איזה חודשיים!!! מה הולך פה??!! ואפרת... דיברנו על זה כבר.... נכון??!! ולא... אני מוכנה לשלם רק לעינב... היא תגיש לי קפה... יהיה טוב!!!
נועה נועה, לא נראה לי כל הסיפור הזה..... "היא תגיש לי קפה"... בלאגנים...... בסדר נועה..... אם כבר השפלות אז אההה את מנגנת על חליל!!!!!!! אה, מה יש לך לומר על זה?! אה?! אה?! חחחחחחח