מי לוקח

k a b o o k

New member
מי לוקח../images/Emo35.gif

המשחק מתחיל
הפעם, אנחנו נשווה בין שני הנערים שמייצגים את הנוער-גברים בסידרה.., אחד שנכנס בהתחהל בעונה הראשונה ו"רכש" לו מעריצות רבות.. והשני, נכנס בעונה השנייה, ומאז גל ההערצה לא מפסיק.. אני מדבר על: אושרי כהן-טל
רן בכור-מיקי
לפניכם קריטריונים להשוואה, כל שעליכם לעשות זה לענות ע"פ הקריטריונים לגבי כל אחד
לדוגמא: מראה: טל- בלהבלהבלהבלה רן-בלהבלהבלהבלה
מי לוקח
אושרי כהן או רן בכור
מבחינת...
מראה (הלבוש, המראה החיצוני)
כישרון המשחק (איך הם משחקים את הדמות)
היחס למעריצים (איך הם מתנהגים למעריצים הרבים)
המיוחד רק בהם.
העבר בטלוויזיה (הצליחו בעבר בטלוויזיה, איך היה כישרונם בעבר, מראם) וקצר ולעניין.. במס' מילים הכי מצומצמות: מה דעתכם על כל אחד
והציון, מ-1-10, כמה הייתם נותנים לכל אחד
(כל שבוע אני אעלה השוואה חדשה
)

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo172.gifאני אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

מראה (הלבוש, המראה החיצוני): רן בכור יותר יפה לדעתי... והוא גם מתלבשת יותר יפה בסדרה.
כישרון המשחק (איך הם משחקים את הדמות): שניהם משחקים ממש מעולה. אני לא יכולה להשוות.
היחס למעריצים (איך הם מתנהגים למעריצים הרבים): לא יצא לי לפגוש אותם, אז אני לא יודעת.
המיוחד רק בהם: העיניים של רן והביישנות של אושרי.
העבר בטלוויזיה (הצליחו בעבר בטלוויזיה, איך היה כישרונם בעבר, מראם):
רן בכור- גם במיי פרסט סוני רן שיחק יוצא מן הכלל. בכל הפרוייקטים שראיתי שהוא השתתפף בהם, הוא שיחק מדהים
אושרי כהן- ראיתי אותו רק בכוכבים של שלומי, ששם הוא משחק מקסים.
וקצר ולעניין.. במס' מילים הכי מצומצמות: מה דעתכם על כל אחד:
רן- מדהים
אושרי- חמוד
והציון, מ-1-10, כמה הייתם נותנים לכל אחד אי אפשר לתת לאדם ציון.... זה כללי מידי, לאדם יש הרבה פאנים. הוא יכול להיות טוב במשהו אחד, וגרוע במשהו אחר.

התשובות של לימור 1977../images/Emo26.gif

רן בכור לוקח. הוא מתלבש יפה ונראה טוב. יש לו כשרון משחק אדיר והוא משחק את הדמות בצורה דיי משכנעת. הוא מתייחס ממש יפה למעריצים(לפחות ממה שראיתי כאן בפורום). מה שמיוחד בו: האישיות שלו(הוא לא תופס מעצמו). עברו הטלוויזיוני: אני יודעת שהוא שיחק ב מיי פירסט סוני, ג'ינג'י. אני חושבת שהוא בחור מוכשר ומאחלת לו המון בהצלחה בהמשך. הציון שלי לרן הוא 8. לגבי אושרי כהן: לא ראיתי ממש את העונה הראשונה של אמ"ל כך שאני לא ממש מכירה אותו לעומק.

למעלה