כמובן וברור כל כך! ברור שסשה וסקעת לוקחים מקומות ראשונים!
ר רחלושששש New member 14/5/04 #22 הראל מויאל ../images/Emo103.gif או סקעת העיקר לאא סשה..... אני מאוד מקווה שכך יהיה
ב בר2י New member 14/5/04 #23 חשבתי כבר שאני היחידה שלא אוהבת את סשה.....לדעתי סתם עשו ממנה רעש....לא מגיע לה לזכותמקום 1 לדעתי.... היא תיקח בין המקומות הראשונים אבל לאאאא מקום 1....זה לא מגיע לה...
חשבתי כבר שאני היחידה שלא אוהבת את סשה.....לדעתי סתם עשו ממנה רעש....לא מגיע לה לזכותמקום 1 לדעתי.... היא תיקח בין המקומות הראשונים אבל לאאאא מקום 1....זה לא מגיע לה...
מ מ י כ ל ו ש 1 New member 14/5/04 #25 לירזו'ש אהובתי!!!!! צודקת-מעלה אדומים שולטים!!!!! כל מעלה אדומים נרתמת להצביע להראל מויאל!!! ולא נשכח את אתי .....
לירזו'ש אהובתי!!!!! צודקת-מעלה אדומים שולטים!!!!! כל מעלה אדומים נרתמת להצביע להראל מויאל!!! ולא נשכח את אתי .....
ל ליזוש1 New member 14/5/04 #26 לא נשכח את אתי מיכלו'ש הראלללללללללל מויאל..!! כי על איכות לא מתווכחים! חחח התחלתי להמציא סיסמאות
ל ליזוש1 New member 14/5/04 #29 חחח אני יודעת ברבי בגלל זה אני בוחרת הראל מויאל! חחחחח זה נשמע כמו קמפיין לממשלה
ש שלומית16 New member 15/5/04 #31 אני חושבת שזה די ברור לכולנו שסקעת הוא הכוכב הבא!! סשה סביר להניח תהיה מקום שלישי או שני אבל הראל סקעת בטוח במקום הראשון!!
אני חושבת שזה די ברור לכולנו שסקעת הוא הכוכב הבא!! סשה סביר להניח תהיה מקום שלישי או שני אבל הראל סקעת בטוח במקום הראשון!!
L lilush177 New member 15/5/04 #32 לדעתייי מהבנים יגיעו לגמר הראל סקעת\הראך מויאל\לירון לב (המתוקק) ומהבנות...נראה לי סשה ואני לא מתכוונת רק לשירה שלהם אלא להכל כל מה שהם משדרים
לדעתייי מהבנים יגיעו לגמר הראל סקעת\הראך מויאל\לירון לב (המתוקק) ומהבנות...נראה לי סשה ואני לא מתכוונת רק לשירה שלהם אלא להכל כל מה שהם משדרים