מי לוקח היום...?

buki56

New member
מי לוקח היום...?

אבדון לוקח (לפחות 10-5, אולי אפילו בפער יותר גדול)

torso2

New member
מזל טוב לאבדון..

מגיע לו. למרות שהגמר היה גרוע והנדרי פשוט קטסטרופה...

two times

New member
איזה גמר, אללה איסטור!

בואו נאמר שהמשחק לא התעלה על עצמו הגמר הזה...

dance fr3ak

New member
אני חושב שאבדון שיחק מצויין.

הגמר באמת לא היה להיט, אבל בכל התחרות הוא שיחק לא רע בכלל. האמת שהייתה לי איזושהי תקווה שהיגינס יקח. ממש אהבתי את המשחק שלו. בגמר הייתה מכה אחת של אבדון שהרשימה אותי מאוד... הלבן היה בטופ קושין, והצהוב היה צמוד לירוק על הספוט של הירוק. אבדון הכה בצהוב, שפגע בירוק, והירוק הלך לבנדה התחתונה וחזר לסנוקר על הצהוב. משהו פצצה...

liorso1

New member
אם להסתכל על המשחק הזה בלבד

אז הוא היה יותר טוב. אבל מבין כל המשתתפים בתחרות היו שחקנים שמגיע להם יותר מאשר מה שמגיע לאבדון.

dance fr3ak

New member
אמרה איזו מתולתלת: זה רק ספורט.

וככה זה בספורט. אתה יכול להיות הכי טוב ופתאום לעשות טעות שטוטית שלא אופיינית לך ולהפסיד. למרות שבסנוקר זה אחרת. לרוב אם אתה יותר טוב אתה באמת תנצח.. בניגוד, לדעתי, ל9 או 8 בול.. שבהם אתה עם קצת מזל יכול לנצח את אלוף העולם...:)

The Shunned One

New member
לאורך זמן

גם ב-9 בול או 8 בול, השחקנים הפייבוריטים באמת לוקחים את חלק הארי של הטורנירים. חלק המזל שם הוא עדיין נקודתי מדי מכדי לקבוע לאורך זמן.

The Shunned One

New member
כמו מי?

אוסליבן? שחקן נהדר, כל עוד הוא לא מחליט שנמאס לו והולך הביתה באמצע משחק ומבזה את הענף כולו. הנדרי? הגיע לגמר ופישל. למי שמפשל ברגעים הכי חשובים לא מגיע לקחת. היגינס? חטף בראש מאבדון. ויליאמס? לא היה קרוב למיטבו. דינג? לא הגיע לטורניר. לטורניר הזה, אף שחקן לא הגיע חם כמו אבדון. אף אחד. הביא מכה מדהימה אחרי מכה מדהימה, וגם כאשר הלבן קצת ברח לו, הוא תיקן עם מכה וירטואוזית. כל מי שהיה פוגש אותו, בסבירות גבוהה מאד - היה מפסיד לו.

torso2

New member
אני חושב..

שאפשר לדרג את השחקנים שהיה מגיע להם לזכות לפי יכולת המשחק שלהם לאורך כל הטורניר. 1.פיטר אבדון 2. ג'ון היגינס 3. גראם דוט 4. סטיבן הנדרי אני לא מבין על מה הוויכוח כאן בכלל, יכול להיות שלא תהיה הסכמה לגבי מיקום כזה או אחר ברשימה שלי אבל נראה לי שהיא די הגיונית. פיטר אבדון שיחק נגד השחקנים הכי חזקים (היגינס,דינג,הנדרי) והוא שיחק נפלא באופן עקבי לאורך כל הטורניר ומגיע לו לזכות. גם לגרם דוט וג'ון היגינס הגיע לזכות כי גם הם שיחקו מעולה ולסטיבן הנדרי קצת פחות (אם כי מגיע לו קצת יותר קרדיט כי הוא קשיש והוא אחרי תקופת נפילה ביכולת). זה הכל

9ball master

New member
הנדרי קשיש??

טוב שלא הרגת אותו וזהו..... הוא רק בן 37..... אמנם הוא הספיק הרבה והיה לשחקן הצעיר ביותר שלקח את אליפות העולם (בגיל 21) אבל זה עדיין לא עושה אותו קשיש... מעניין מה סטיב דיוויס היה אומר על זה

drums123

New member
אני לא מצליח להבין לפעמים את הבחור

אבל שמעו, ראיתי היום חלק מהגמר-המשחקים פשוט נשמטו לו מהידיים. כמובן שבהזדמנות זו אזכיר כמה אני לא אוהב את סגנון המשחק של אבדון, אבל זה מה ששובר את השחקנים הגדולים של העשור האחרון, כנראה.

torso2

New member
אני אף פעם לא ראיתי..

מישהו משחק כל כך גרוע כמו שהנדרי שיחק בחלק גדול מהגמר.. אבל הבנתי שהייתה לו איזשהי בעיה ביד שאוחזת במקל.

dance fr3ak

New member
אני מסכים. אבל זה לא רק בגלל

סנוקר מדהים שהוא הציג. אבדון היה מפוקס לאורך כל משחק, כל המשחק.. לא איבד את אצמו עם החטאות. ובגלל זה הוא לקח. והיה לוקח גם את אוסליבן אם היו נפגשים. ההעדפה האישית שלי הייתה היגינס. סתם מתוך אהדה כלשהי אבל אני חושב שהשחקן הטוב ביותר ניצח..

למעלה