גם ד"ר מנגלה שם סתם שתדעי
R Radio girl2 New member 11/8/05 #43 אחלה חבורה יש להם שם... אולי גם אני אצטרף אליהם. הרבה יותר נחמד שם מאשר להיות במחסן ולזמזם כל היום נעליים של נייק ודיאדורה, ולהרגיש כמו ילד תילאנדי שעובד במפעל נעליים, מקבל דולר ליום ושואף כל יום גזים רעילים. בעצם, אולי לא =/
אחלה חבורה יש להם שם... אולי גם אני אצטרף אליהם. הרבה יותר נחמד שם מאשר להיות במחסן ולזמזם כל היום נעליים של נייק ודיאדורה, ולהרגיש כמו ילד תילאנדי שעובד במפעל נעליים, מקבל דולר ליום ושואף כל יום גזים רעילים. בעצם, אולי לא =/
ק ק ד ו ש New member 11/8/05 #44 את כזאת חסרת רגישות. בתור בן למשפחה של ניצולי שואה נעלבתי קשות ממה שאמרת על הגזים.
R Radio girl2 New member 11/8/05 #46 גם אני בת למשפחה של ניצולי שואה... deal with it. נו מה לעשות שהם שואפים גזים רעילים... זה המפעל! נו לייצור נעליים!
גם אני בת למשפחה של ניצולי שואה... deal with it. נו מה לעשות שהם שואפים גזים רעילים... זה המפעל! נו לייצור נעליים!
D drek11 New member 11/8/05 #36 פלס"ר "ליעד" גולני בלאי. לה טייס. לה טייס. לה טייס. לה טייס. לה טייס. לה טייס. לה טייס. עד מתי שיריון מרץ 03'?
פלס"ר "ליעד" גולני בלאי. לה טייס. לה טייס. לה טייס. לה טייס. לה טייס. לה טייס. לה טייס. עד מתי שיריון מרץ 03'?
D drek11 New member 11/8/05 #48 סעמק. אשגר לו טיל לאו לתוך החדר. אני מתקשה להסביר את התקבלותו. הועלה חשד לגבי אימוני פרך.
1 11tal2233 New member 11/8/05 #49 אני חושד בכשרון טבעי ברור שגם חוכמתו של הבן נעים לא הזיקה כששמעו על הקרבה...
D drek11 New member 11/8/05 #52 וסעמק. משום מה התאחדו פה שני שירשורים. אחד פרי שיעמומו של עידן החייל הקרבי. הקשוח באדם.