מי לוקח במכות

m1o2r4

New member
אמ..

669 יותר מדליקים לדעתי הרי זו יחידת חילוץ הם מאומנים להרבה יותר סיטואציות שהם עלולים להתקל בהם בצניחה לדוגמא צניחות,בנג'י,סנפלינג כל אקסרטים אפשרי וזה קטלני אששש שייטת מובחרת אבל השאלה מה כל אחד מעדיף
 

militant

New member
יא חתיכת אוכל סרטים מפגר!

תפסיק כבר עם ההשוואות המפגרות האלה. אתה לא קולט שצה"ל הוא צבא אחד? כל היחידות שייכות לאותו צבא המשרת אותן מטרות! ההשוואות האלה לא מתאימות! הן טיפשיות. חוץ מזה, כל יחידה עובדת על דברים אחרים - אי אפשר להשוות בין פעילות של יחידה אחת לשל יחידה אחרת. דבר נוסף הוא זה: אתה חושב שכל מה שנחשב בצבא זה לתפוס נשק ולרוץ בתוך שכם? יש כ"כ הרבה תפקידים שמרכיבים את צה"ל ובלי אחד מהם הצבא לא יכול לתפקד! יש כ"כ הרבה גזרות שיש לשמור עליהן מלבד המירוץ אחר מחבלים. אתה מדמיין לעצמך מה היה קורה בלי מערך הנ"מ? בלי הדבורים ששומרים על זי"ס (זירת ים סוף)? בלי שייטת הסטי"לים המרתיעה מדינות אחרות מלתקוף אותנו? צאו מהסרט שלכם! צבא זה לא רק חי"ר!! ובטח שצבא זה לא רק היחידות העיליות!
 
הבהרה!

אני רואה שהרבה עונים פה תשובות לא ענייניות השאלה היא רצינית, ועל מנת לחדד את הנקודה שלי, אבהיר את השאלה כך: אם לוקחים צוות של לוחמי שייטת 13 וצוות של לוחמי 669, שמים אותם אחד מול השני (בלי כלי נשק). מי לוקח, אלה מהשייטת או אלה מ- 669?
 

עודד86

New member
ל''מיליטנט''- כל הכבוד דברי חוכמה

ולגביי השייטת מול ה669, מה זה שאלה של ילדה בכיתה א' כאילו מי מרביץ למי, שמע שייטת הם חיות כאילו הם הופכים לחיות במהלך השירות שלהם ומלמדים אותם ממש לרצוח, גם 669 לא פראיירים, אבל אל תעודד מלחמת אחים, יש לנו כבר אוטוטו בהנתקות
 

abt

New member
אתה טיפש מטומטם וילדותי..

אני לא מגיב כ"כ הרבה אבל זה כבר באמת מגוחך אתה ממש מפגר
 

Inigo Montoya 8

New member
דה מטכ"ליסט אמר את דברו.

ט.
 
למעלה