מי לוקח את מי?

dor307

New member
מי לוקח את מי?

וב זה מין משחק כזה שאני חשבתי עליו! זה הולך ככה: כל אחד יכתוב שתי דמויות ומי שכותב אחריו יענה מי לפי דעתולוקח (יכול להיות שלפי הקומיקס[סיפידי,לא כתבת את השם שלך בכרטיס אישי] מישהו אחר ניצח אבל זה רק לפי שיקול הדעתאו ידע של האיש שוענה) מקווה שהיסברתי טוב לשם שינוי. אני כמובן יתחיל: ג'ובלי\חיה

CHEZKI16

New member
חיה אבל קרב קשה!

לדעתי חיה הוא מיומן והכל אבל לגובילי יש כוחות לרחוק והכל אבל סמוך על חיה...

spidey 82

New member
מה עם השם שלי?

ג'ובילי יכולה לסנוור אותו ולברוח, אבל הוא יתאושש וימצא אותה גם אם היא תתחבא (יש לו חוש ריח מפותח). ביסט יתפוס, מכה אחת והיא תאבד את ההכרה. אפשר להרחיק ולהגיד שהוא ישבור לה את המפרקת, אבל אני חושב שמכה אחת תספיק לו. הרי היא חברה לקבוצה...

gloria23

New member
טוב, אתם לא ממשיכים אז אני אמשיך...

ציקלופאוגברת פלא?

painapple

New member
אמממ....

היא חזקה לאללה ומהירה ואני קצת אשמח אם היא תנצח אותו (מה אפשר לעשות?!) אבל הוא יכול להוריד אותה בלייזר אחד. אז היתרון כולו שלו.

*superstar*

New member
יש לי אחד..

ג'ין גריי מול הפיניקס. אני מתכוונת לג'ין גריי לפני הפיניקס כמובן. קשה.. קשה.

קרייטון

New member
אני מקווה שסייק והוא כנראה לא יתן

לו להגיע אליו אבל אי אפשר להרוג את וולברין רוג נגד אייסמן

אגוזי17

New member
אממ

רוג תנצח, היא יכולה לעוף ולהתחמק והקרח ובמקרה והוא זורק או שולח עליה היא יכולה לשבור אותו בישופ נגד נייטקרולר

spidey 82

New member
אייסמן פשוט יכול להקפיא את

זרימת הדם שלה. לא יגיע דם למוח, ותוכל להגיד שלום לרוג. אם היא תשבור אותו, הוא יכול לחזור לעצמו. זה כוח שהתגלה אצלו לאחרונה. נייטקרולר ישגר את עצמו במקומות שונים ויבצע התקפת פתע על בישופ. הוא יובס די מהר. אין לבישופ אפשרות לשאוב אנרגיה כלשהי מנייטקרולר, אז הוא חסר אונים. סטורם נגד אייסמן.

spidey 82

New member
מי אמר שלא?

סייקס יכול לשרוף אותו למוות, הוא אפילו לא יספיק לרפא את עצמו.

למעלה