מי לדעתכם...

SMILE 4 NOTHING

New member
מממ...

הלהקה המוכשרת..... אני מתלבטת קשות בין זפלין,פינק פלויד וביטלס.... אבל פינק פלויד היא האהובה עלי,אז אולי היא הכי,למרות שקשה לי להכריע...

איך את מגדיר "מוכשרת" ?

פייב/בקסטריט בויס וכו´ מאוד מוכשרים, הם רוקדים נפלא. זה הופך אותם ללהקה מוכשרת?

BlackMist

New member
זה שהם רוקדים טוב...

לא הופך אותם למוכשרים מבחינה מוזיקלית.

@יעל@

New member
זה הופך אותם לעוד אחת מלהקות

הבנים האלה שמקפצות על המסך הקטן סתם זבל מיסחרי..... (מי היה מאמין שפעם הערצתי את הבקסטריט?)

robert fripp

New member
ג´נסיס של פיטר גבריאל

יעני של שנו השבעים הייתי אומר קרימזון אבל אי אפשר להגיד הלהקה הכי מוכשרת על להקה שהתבססה בסופו של דבר על אדם אחד

trinity triple

New member
זה תלוי...

מבחינת יצירת איזשהו טרנד באותה תקופה אז הביטלס. הם היו בעקרון משהו מאד מהפכני באותה תקופה , אבל אם הם היו יוצאים היום הם היו נחשבים כעוד להקת בנים. מאד מוכשרת, זה בטוח, אבל עדיין... מבחינת טקסטים, counting crows אין ספק בכלל.. המילים שלהם מדהימות אותי כל פעם מחדש... באמת כשרון יוצא דופן. מבחינת נגינה - דייר סטרייטס. הגיטרות שלהם מהממות אותי כל פעם מחדש מבחינת לחנים - האיגלס, ולד זפלין. ויש עוד כמה שמשלבות את הכל , אבל ביקשתם אחת ואני הפרזתי..(:) טריניטי.

SMILE 4 NOTHING

New member
חחח...אשקרה! אבל,

סיינפילד היה מעולה,ולייק,וכל השאר שגם השתתפו... אה,וגם אהבתי מאוד את איך שבאז שר!קיצר-רוברט פריפ הוא לא הכל בקרימזון...רק הרוב....

epitaph

New member
קרימזון זה טובבבבבבבבבבב....

וגם רוברט פריפ לבדו זה דבר טוב,אם כי גם שאר חברי קרימזון במהלך הזמנים תרמו הרבה מאוד ליצירות השונות וזה בהחלט לא היה נראה אותו הדבר אם זה היה רק פריפ לבדו,גם במחינת המחשבה וההלחנה של השירים וגם מבחינת הביצוע.

robert fripp

New member
לא אמרתי שלא..

אבל כמו שאמרתי קרימזון בכל זאת הייתה בסופו של דבר פריפ, וכל פעם עם נגנים אחרים.. ואני לא אומר שהנגנים האלא לא תרמו... אבל אם אני אצטרך להגיד הלהקה הכי מוכשרת ואני אבחר בקרימזון אז אני אצטרך לבחור גם איזה הרכב של קרימזון, לא?

epitaph

New member
אף אחד לא מונע ממך לחור הרכב...

למעשה זה יהיה נחמד,תתחיל אתה,נראה אם אנחנו באותו ראש. :)

robert fripp

New member
או קי...

אממ זה בעייתי נראה לי שאני אלך על ההרכב של דיספלן, ואני אומר דיפלן ולא קרימזון של שנות השמונים מהסיבה הפשוטה שאחרי דיספלן הם התחילו לאב את עצמם ולחזור על דברים, וביט בכלל היה נפילה... הם הגיעו פה לביצועים מדהימים, מבחינתי לשיא היצירה של קרימזון אפילו. הפילוריתמיקה שהם מצליחים לעשות באחת הצורות הכי מדהימות ששמעתי בחיים שלי תמיד מדהימה אולי מחדש. ואגב די מצחיק שההרכב הכי גרוע לדעתי של קרימזון (ההרכב של ליזרד) הוציא את אחד הקטעים הכי מדהימים של הלהקה.... יעני אם זה ההרכב הכי גרוע של קרימזון, דיינו אוי פריפילה, אני אוהב אותך

epitaph

New member
אוקיי אוקיי...

נדבר על זה אחרי ששנינו נבין יותר בתקופה הזו...ובקשר לשנים של עד 74,יש הסכמה שההרכב של "אדום" הוא הכי טוב? :)

robert fripp

New member
זה למעשה הרכב מאוד מצחיק

הרי ההרכב היה רק פריפ, ווטון וברופורד, אבל אתה באמת יכול לדמיין "RED" בלי הכלי נשיפה של קולינס ומקדונלד? או הכינור של קרוס? אם באמת מתייחסים להרכב כהרכב שכלל את כל האנשים שניגנו באדום, אז הוא אכן הטוב ביותר של השנים האלו

למעלה