מי לדעתכם כותב הכי הרבה הודעות?

מ א מ י2

New member
*טאפ ../images/Emo219.gif

רק רציתי להגיד,בהצלחה למי שיצליח ויהיה אדום!
. אני[?!] טסתי לחדר D: עוד פעם אחרונה,כדי שיהיה לי טוב- משהו ממני ילך איתך לכל מקום אליו תלכי וכמו ענן כבד הוא יבכה איתך גם כשאת כבר תחייכי. בלילות שחורים, קרים הוא יזכיר אותי כשאת תהיי כבר רחוקה וגם אם תסרבי, הוא ישלח בשמי חיוך, סליחה ונשיקה. אם את מרגישה, אהבה היא לא חולשה. למה שתקחי רק משהו ממני? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי. משהו ממני ישכיח בך את כל הרע שמאחור ובחושך מר הוא ישאל אותך אולי הגיע הזמן לחזור? אם את מרגישה... משהו ממני עכשיו שלך אני יכול רק לקוות שלא תתני אותו לגבר שיאהב אותך כי הוא שלי והוא בסוד. זייהו :)

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אני ../images/Emo26.gif [ויש לי שאלה...]

לפי דעתי: בונוס-טל פסטיגליסט-אורי רק מוסקיטו- עינבר והשאלה: אם כמה אמרו את אותה תשובה אז כולם יקבלו האדמה או רק מי שאמר ראשון

Jen74

New member
האמת שעל זה לא חשבתי ../images/Emo3.gif

אבל נראה לי שהכי צודק שמי שכתב ראשון יזכה. עד עכשיו אין בעיה כזאת.

מ א מ י2

New member
לא נראה לי דווקא :/ ../images/Emo219.gif

כי דווקא אם הוא כתב ראשון זה לא אומר שמגיע זכייה. זה לפי קולות מתאים יותר
. כי יש לנו סיבות למה אנחנו לא "חיים" על הפורום. יש לנו עוד חיים! עדיף קולות
.

Jen74

New member
לא הבנתי מה התכוונת

הזוכה בהאדמה לשבוע זה לא מי שכתב הכי הרבה הודעות בפורום אלא הראשון שניחש נכון מי הם שלושת הגולשים שכותבים הכי הרבה ובסדר הנכון.

Jen74

New member
נראה לי אני אקדים את התוצאות ../images/Emo6.gif

אני אשאיר את ההודעה הזאת בינתיים לפחות עד יום רביעי. מחר אני קצת עסוקה אז לא יהיה לי זמן לבדוק אם יש עוד תוצאות. יש לכל אחד אפשרות נוספת לחשוב ולשנות עוד פעם אחת - בסך הכל, לכל אחד יש שתי אפשרויות לשנות. אני יכולה להגיד לכם שאתם צודקים בגדול לגבי שלושת הראשונים רק שהסדר שלכם לא בהכרח נכון. את הזכייה יקבל/תקבל רק מי שידע/תדע את הסדר המדוייק

מ א מ י2

New member
המתוקן-../images/Emo219.gif

1.טל-בונוס 2.דנה+ברי (שתיהן אותו מקום,ואני חייבת את שתיהן
)-דנה 74,ראד מוסקיטו 3.פסטיגליסט-אורי אל תיעלבו,על הסדר וכו'. ככה זו הדעה שלי. *בקשר למה שג'ן אמרה-אני לא רוצה לכתוב את עצמי א' כי אני לא רוצה להשמע כזאתי שחושבת שאני צריכה לזכות (כי כשאני עושה את זה אני כותבת את עצמי ראשונה.
. ואני לא. עזבו,אתם לא תבינו) וב' כי אני לא אצליח בחיים
. זהו.

shira1993

New member
אוף אני בטח לא יתחרה כאן ו...

אני דיי חדשה אז אני לא יכולה לדעת

shira1993

New member
זה שאני דיי חדשה זה לא אומר שאני...

היצתרפתי רק היום אבל תודה בכל זאת!

למעלה